BRUKER EN FORMUE PÅ BARNEVAKTER: Kim Kardashian og ektemannen Kanye West skal angivelig være svært generøse overfor sine ansatte, og betaler alt fra hotellregninger og forsikringer, i tillegg til en enorm lønning. Her med barna Saint (t.v.) og North i 2016. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
BRUKER EN FORMUE PÅ BARNEVAKTER: Kim Kardashian og ektemannen Kanye West skal angivelig være svært generøse overfor sine ansatte, og betaler alt fra hotellregninger og forsikringer, i tillegg til en enorm lønning. Her med barna Saint (t.v.) og North i 2016. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian West:

- De bruker en formue på barnevakter

- Kim er helt ute av kontroll

Publisert

Til tross for at realityprogrammet «Keeping up with the Kardashians» har gått på TV i hele 13 sesonger, har TV-showet i liten grad avslørt noe særlig om støtteapparatet den verdenskjente familien har rundt seg.

Kun Kardashian-søstrenes «glam-squad» har vært presentert for fansen flere ganger.

Nå har imidlertid kilder tett på Kim Kardashian og Kanye West uttalt seg om parets svimlende pengebruk på barnevakter og hushjelp, og skal vi tro kildene, er det ikke snakk om småtterier.

100 000 dollar i lønn

Ikke bare betaler den ikoniske duoen barnevaktene over 100 000 dollar, tilsvarende mer enn 800 000 kroner, i lønn i året. Alt fra levekostnader, hotellregninger, flybilletter og forsikring dekkes i tillegg av stjerneparet, ifølge Radar Online.

SAINT WEST OG BARNEPIKEN: Her leker Saint West (2) med en av barnepikene mens de er på piknik i Central Park i New York. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
SAINT WEST OG BARNEPIKEN: Her leker Saint West (2) med en av barnepikene mens de er på piknik i Central Park i New York. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Selv om dette ikke nødvendigvis er enorme summer på Kardashian West-familiens bankkonto, var medianlønnen i USA på omtrent 44 500 dollar i året på slutten av 2017, ifølge The Balance Careers.

Dette tilsvarer cirka 358 000 norske kroner - altså under halvparten av årslønnen Kims barnevakter visstnok mottar.

Saken fortsetter nedenfor.

Videre hevder kildene at Kardashian West-familien har barnevakter på jobb hele tiden, i tillegg til å kunne ringe etter ekstra assistanse hvis det skulle vise seg å være nødvendig.

Nettstedet skriver videre at Kim kun vil ha «de beste av de beste» i støtteapparatet sitt, og at realitykjendisen gjerne punger ut for at barnevaktene hennes skal være så fornøyde som mulig.

Saken fortsetter nedenfor.

- Datteren skal ikke mangle noe

Det er for øvrig ikke kun barnevaktene Kardashian angivelig tømmer lommeboken for.

Ifølge magasinet Closer har Kanye West uttalt at hans kone er «helt ute av kontroll».

Spesielt etter at yngstedatteren Chicago West (3 mnd.) ble født, har Kims pengebruk skutt i været, ifølge Daily Mail.

Paret har som kjent to barn sammen fra før av, North West (4) og Saint West (2), men det stoppet ikke Kim fra å handle inn splitter nytt babyutstyr til barn nummer tre.

Daily Mail oppgir blant annet at Kim gikk til innkjøp av en gyngehest til 1,1 norske millioner kroner, samt en luksuskrybbe, «limited edition» babyklær fra Dolce & Gabbana, et designkosedyr til 1,35 millioner kroner, og annet eksklusivt babyutstyr fra Italia.

Til sammen skal visstnok den nybakte moren ha brukt rundt 550 000 dollar, tilsvarende rundt 4,4 norske millioner kroner, på nytt babyutstyr.

Forbud mot «sexy» barnevakter

Også tidligere har Radar Online omtalt Kim og Kanyes bruk av barnepiker.

I februar skrev nettstedet at trebarnsmoren ikke ønsket å ansette barnepiker som er for attraktive, i frykt for at Kanye skulle la seg friste av dem.

- Hun ville aldri lagt ut fristelser for Kanye, særlig ikke mens de jobber med kjærlighetslivet sitt, uttalte en kilde til Radar Online.

Kim Kardashian skal ha sagt at hun ikke ønsker å se ektemannen sin distrahert av barnevaktene, spesielt ettersom Kanye har fått mye oppmerksomhet for sin mentale helse de par siste årene.

I tillegg hevder nettstedet at Kardashian skal ha uttalt hun ikke ønsker å havne i samme fella som mange andre Hollywood-kjendiser har gjort.

LES OGSÅ: Derfor sparket Kim Kardashian assistenten sin

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer