Kim Kardashian og Kanye West:

- De bor i hver sin ende av huset

Karantenelivet skal gå hardt utover ekteskapet til stjerneparet.

TRØBBEL? Kim Kardashian og Kanye West har vært sammen i åtte år, men nå kan det virke som at livet under coronapandemien har satt sitt preg på forholdet. Foto: NTB Scanpix
TRØBBEL? Kim Kardashian og Kanye West har vært sammen i åtte år, men nå kan det virke som at livet under coronapandemien har satt sitt preg på forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Grunnet tiltak iverksatt for å hindre spredning av coronaviruset, har myndigheter i en rekke land oppfordret folk til å holde seg hjemme så mye som mulig. To måneder inn i unntakstilstanden for familier som ikke er vant med å tilbringe så mye tid med hverandre, har flere innrømmet at det skapt problemer i forhold og ekteskap.

Dette skal også være tilfellet hjemme hos Kim Kardashian (39) og Kanye West (42).

Alene med barna

Ifølge Us Weekly skal duoen, som har barna North (6), Saint (4), Chicago (2) og Psalm (1) sammen, ha hatt problemer seg imellom allerede før pandemien brøt ut, og ting skal ikke ha blitt bedre av å bli «tvunget» til å bo oppå hverandre i karantene.

- Kim føler hun trenger et pusterom fra Kanye, forteller en kilde til nettstedet, og legger til at realitystjernen i tillegg føler hun står alene med ansvaret for de fire barna oppi det hele.

- Hun prøver å være en god mor, fokusere på jusstudiene og jobben sin, men det er vanskelig å få til alt når Kanye ikke stiller opp så mye som han kan.

View this post on Instagram

📷 @voguemagazine

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Allerede sist måned skrev Us Weekly at det var problemer i ekteskapet mellom stjerneparet. Da hevdet en kilde at duoen hadde kranglet mye i løpet av karantene-tiden, og at Kanye var mer fokusert på å være kreativ i jobben enn å ta vare på barna. Dette skal ha gått Kim på nervene.

Klesdesignerens «super-kontrollerende» natur skal også være vanskelig å håndtere.

- Kim føler at han prøver å påtvinge sine synspunkt i livet hennes, forklarer kilden videre til magasinet.

«I tottene på hverandre»

I seks år har ekteparet vært gift, og de bor i Los Angeles som for tiden er under en «lockdown» med strenge instrukser om at folk skal holde seg hjemme til ting roer seg.

Da firebarnsmoren snakket med «The View» i slutten av mars innrømmet hun at det ikke er en enkel jobb å være innestengt med ektemannen og barna hele dagen lang.

- Å være hjemme med fire barn - hvis jeg noen gang tenkte at jeg ønsker enda et, så er det uaktuelt nå. Det er virkelig tøft, uttalte hun, ifølge Daily Mail.

39-åringen har også spurt følgerne sine på Instagram om tips til å holde ungene i aktivitet.

- Hva gjør alle sammen for å underholde barna deres? Som en familie holder vi oss unna sosiale sammenkomster, men trenger noen gøyale ideer til hva vi kan gjøre, skrev hun til dette bildet:

Også The Sun skriver at Kim og Kanye sliter i ekteskapet for tiden, og at de har kranglet mye og vært «i tottene på hverandre» under pandemien.

- De bor i hver sin ende av huset i et forsøk på å holde ting siviliserte, forteller en kilde.

AKSJON: Mads Hansen har sett seg lei influencere som bryter corona-reglene - dette er saken. Video: Rød Løper Vis mer

Den britiske tabloidavisen skriver i tillegg at tv-profilen holder på å bli gal av situasjonen ettersom hun er vant til å være på farten. Nå faller alt på henne uten at Kanye i det hele tatt spør henne hvordan han kan hjelpe.

- Hun er frustrert på ham og synes ikke han tar ansvar når det kommer til familien, sier kilden, og legger til:

- Det blir mye tid for henne alene med barna.

Hverken Kim eller Kanye har i skrivende stund kommentert saken.

FÅR KRITIKK: Khloé Kardashian får kritikk etter en spøk hun utførte på søsteren Kourtney i helgen. Video: Rød Løper Vis mer

Merkelig oppførsel

Dette er imidlertid langt fra første gang det har svirret rykter om at stjerneparet har problemer i forholdet.

Rapperen har en rekke ganger skapt store overskrifter med sine sterke meninger og bisarre oppførsel i sosiale medier.

I mai for to år siden var 42-åringen på «alles» lepper da han på ni timer rakk å publisere hele 80 Twitter-meldinger der han blant annet omtalte Donald Trump som «broren» sin.

Oppmerksomheten rundt Kanyes uttalelser ble heller ikke mindre da han under et besøk hos kjendisnettstedet TMZ antydet at slaveriet av afroamerikanere i USA var et «valg».

Den gang tok Kim ektemannen i forsvar, mens resten av familien holdt tyst etter de oppsiktsvekkende kommentarene.

I desember samme året meldte Radar Online at Kim føler seg mer og mer usikker for hvert stunt ektemannen gjør i sosiale medier.

- Kanye fortsetter å ødelegge for Kim og familien hennes, og hun får konstant trusler og blir trakassert. Det har gått for langt, og Kim er lei av det, sa en kilde til nettstedet.

Ifølge kilden følte Kim seg presset av ektemannen til å stadig støtte ham i sine bisarre utspill.

- Han forteller henne hva hun skal si, og i det fleste tilfellene vet hun ikke engang hva hun beskytter ham for, delte kilden, og la til:

- Hun føler at en skilsmisse er den eneste løsningen å stoppe dette på.

FORVIRRING: Kim Kardashian og resten av hennes berømte familie har flere ganger blitt anklaget for å redigere bildene sine. Her er noen av bildene som har fått mest tyn for nettopp dette. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer

LES OGSÅ: Mary-Kate Olsen: - Hun har bedt om skilsmisse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer