Kim Kardashian og Kanye West:

- De bor i hver sin ende av huset

Karantenelivet skal gå hardt utover ekteskapet til stjerneparet.

TRØBBEL? Kim Kardashian og Kanye West har vært sammen i åtte år, men nå kan det virke som at livet under coronapandemien har satt sitt preg på forholdet. Foto: NTB Scanpix
TRØBBEL? Kim Kardashian og Kanye West har vært sammen i åtte år, men nå kan det virke som at livet under coronapandemien har satt sitt preg på forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Grunnet tiltak iverksatt for å hindre spredning av coronaviruset, har myndigheter i en rekke land oppfordret folk til å holde seg hjemme så mye som mulig. To måneder inn i unntakstilstanden for familier som ikke er vant med å tilbringe så mye tid med hverandre, har flere innrømmet at det skapt problemer i forhold og ekteskap.

Dette skal også være tilfellet hjemme hos Kim Kardashian (39) og Kanye West (42).

Alene med barna

Ifølge Us Weekly skal duoen, som har barna North (6), Saint (4), Chicago (2) og Psalm (1) sammen, ha hatt problemer seg imellom allerede før pandemien brøt ut, og ting skal ikke ha blitt bedre av å bli «tvunget» til å bo oppå hverandre i karantene.

- Kim føler hun trenger et pusterom fra Kanye, forteller en kilde til nettstedet, og legger til at realitystjernen i tillegg føler hun står alene med ansvaret for de fire barna oppi det hele.

- Hun prøver å være en god mor, fokusere på jusstudiene og jobben sin, men det er vanskelig å få til alt når Kanye ikke stiller opp så mye som han kan.

Allerede sist måned skrev Us Weekly at det var problemer i ekteskapet mellom stjerneparet. Da hevdet en kilde at duoen hadde kranglet mye i løpet av karantene-tiden, og at Kanye var mer fokusert på å være kreativ i jobben enn å ta vare på barna. Dette skal ha gått Kim på nervene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer