OBS: Sterke bilder!

De blodige bildebevisene mot Asap Rocky

19-åring med store skader etter voldshendelsen i juni.

TILTALE: Rapperen Rakim «ASAP Rockys» Mayers er tiltalt for mishandling. Myers forsvarer Slobodan Jovicic deler ikke aktoratets oppfatning. Video: Expressen TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag kom nyheten om at den amerikanske rapperen Asap Rocky (30) er tiltalt for kroppsskade. Det meldte den svenske påtalemyndigheten i en pressemelding.

- Jeg har i dag tiltalt de tre mistenkte for kroppsskade, for jeg bedømmer at det som har skjedd utgjør en forbrytelse, på tross av at forsvaret har innvendt at dette var nødvern og prokovasjon, sa aktor Daniel Suneson.

Rapperen - som egentlig heter Rakim Mayers - var involvert i en voldshendelse i Stockholm 30. juni, noe som førte til at han ble varetektsfengslet og siktet for grov kroppsskade noen dager senere.

Kan bli felt av SMS

Ifølge Expressen skal det være en 19-åring som ble utsatt for grov vold av den amerikanske rapperen. Den svenske avisen har også publisert en rekke bilder av 19-åringen - som har fått tydelige skader på kroppen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer