STOLT FAR: David er sikker på at alle sine tre sønner kommer til å bli populære blant jentene. Foto: REX/David Fisher/All Over Press
STOLT FAR: David er sikker på at alle sine tre sønner kommer til å bli populære blant jentene. Foto: REX/David Fisher/All Over Press Vis mer

- De blir hjerteknusere

Superstjernen David Beckham tror sønnene vil gå i farens fotspor.

Publisert

SEOGHØR.NO: Den tidligere fotballspilleren David Beckham (38) pleier ofte å snakke varmt om sine egne barn, slik de fleste fedre gjør.

I fjor vinter fortalte han stolt om minstemann i Beckham-familen, datteren Harper (2).

STOR JENTE: Til tross for sin unge alder er vesle Harper Beckham allerede blitt kjent for sine moteklær. Foto: Stella Pictures
STOR JENTE: Til tross for sin unge alder er vesle Harper Beckham allerede blitt kjent for sine moteklær. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den tidligere fotballstjernen avslørte da at datteren er veldig bestemt for alderen sin og vet hva hun vil, ikke minst når det kommer til klær.

 

- Harper velger ut hvilke klær hun skal ha på seg kvelden i forkant. Når vi så står opp dagen etter og går ned for å gjøre henne klar så forandrer hun mening. Når jeg er i rommet med Harper og forsøker å velge ut et antrekk som jeg syns ser kjempe bra ut, så legger hun det bare tilbake igjen, ler Beckham ifølge Life and Style Magazine.

PAPPAS GUTTER: David har stor tro på sine tre sønner. Foto: All Over Press
PAPPAS GUTTER: David har stor tro på sine tre sønner. Foto: All Over Press Vis mer

Nå er det sønnene Brooklyn (14), Romeo (11) og Cruz (8) som får skryt av pappa David. Superstjernen er overbevist om at alle sine tre sønner kommer til å bli populære blant jentene.

- Guttene ser bra ut, de er morsomme, oppfører seg riktig og er glade og fornøyde. Jeg tror de alle de kommer til å bli noen ordentlige hjerteknusere, sier Beckham ifølge FemaleFirst.

LES OGSÅ:  Bruker 10 millioner på hus-alarmer

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer