FORELDREFELLEN: Det ferske stjerneparet Cameron Diaz og Benji Madden er lykkelig forelsket, men en stor uenighet om hvordan de ser for seg et framtidig familieliv stikker angivelig kjepper i hjulene. Her er de avbildet sammen i Beaulieu i Frankrike i slutten av juli, da de ferierte sammen på en luksusyacht i Middelhavet.  Foto: Stella Pictures
FORELDREFELLEN: Det ferske stjerneparet Cameron Diaz og Benji Madden er lykkelig forelsket, men en stor uenighet om hvordan de ser for seg et framtidig familieliv stikker angivelig kjepper i hjulene. Her er de avbildet sammen i Beaulieu i Frankrike i slutten av juli, da de ferierte sammen på en luksusyacht i Middelhavet. Foto: Stella PicturesVis mer

- De blir bare ikke enige

Det ferske paret Cameron Diaz og Benji Madden har totalt ulike meninger om én avgjørende ting.

SEOGHØR.NO: Siden i våres har Hollywood-stjernen Cameron Diaz (42) datet Good Charlotte-gitarist Benji Madden (35), og de siste månedene ser det ut til at forholdet er blitt mer seriøst.

Den smellvakre skuespilleren, som ikke legger skjul på at hun liker å bli eldre, er en rekke ganger blitt avbildet smilende og hånd i hånd med den yngre rockestjernen.

Men ifølge Life&Style ser det ut til at det ferske forholdet kommer til å strande i løpet av relativt kort tid. Turtelduene har nemlig svært ulike oppfatninger om én ting som de fleste par over 30 år forholder seg til.

- De er uenige når det gjelder barn, avslører en kilde overfor Life & Style.

- Han vil ha barn, Cam vil ikke ha det. Benji er absolutt en familiemann. Dette kan virkelig ha innvirkning på fremtiden deres som par, legger kilden til. 

BARNLØSE: Cameron Diaz var sammen med skuespiller og musiker Jared Leto fra 1999 til 2003, et av skjønnhetens lengste forhold. Han har til dags dato heller ingen barn. Her er de to på ferie i Roma i 2000.  Foto: Action Press/All Over Press
BARNLØSE: Cameron Diaz var sammen med skuespiller og musiker Jared Leto fra 1999 til 2003, et av skjønnhetens lengste forhold. Han har til dags dato heller ingen barn. Her er de to på ferie i Roma i 2000. Foto: Action Press/All Over Press Vis mer

«Sex Tape»-aktuelle Diaz har i et stort intervju med Esquire understreket at hun ikke har noe behov for et liv som involverer egne barn.

- Det er mye arbeid å ha barn. Det å ha et annet liv å være ansvarlig for i tillegg til ditt eget. Det ansvaret har jeg ikke tatt på meg, og det har gjort ting lettere for meg, uttalte hun til magasinet i sommer.

På sin side uttalte Madden nylig i et intervju med Details at han elsker familielivet.

- Enhver mann ønsker seg en familie, uavhengig av om man innrømmer det eller ikke, fortalte han til magasinet ifølge DailyMail.

FAMILIEMANN: Benji Madden har lyst på barn og familie, slik tvillingbroren Joel har. Her er brødrene på vei til lunsj i West Hollyood i slutten av august, sammen med Joels sønn Sparrow.  Foto: Stella Pictures
FAMILIEMANN: Benji Madden har lyst på barn og familie, slik tvillingbroren Joel har. Her er brødrene på vei til lunsj i West Hollyood i slutten av august, sammen med Joels sønn Sparrow. Foto: Stella Pictures Vis mer

Vil gjøre som broren

Den rocka 35-åringen spiller i bandet Good Charlotte sammen med blant andre tvillingbroren Joel Madden (35). Joel er lykkelig gift med designer og TV-personlighet Nicole Richie (33), som han har datteren Harlow (6) og sønnen Sparrow (5) med.

Og det spørs nok om Benji Madden vil klare å lokke Cameron Diaz mot en lignende livssituasjon.

- Jeg liker å beskytte og ha omsorg for folk, men jeg ble aldri trukket mot det å være mor. Jeg har det mye lettere enn noen av dem [som har barn]. Akkurat nå tror jeg at ting stemmer for meg. Jeg har gjort masse. Og jeg bryr meg ikke lenger, utdypet Diaz i Esquire-intervjuet, ifølge DailyMail.

Nå kan det bli spennende å se hva som blir neste skritt for Cameron Diaz og Benji Madden, ettersom det neppe blir trippingen av ørsmå føtter.

LES OGSÅ: - Det er helt sinnsykt å forholde seg til barn