KAN VINNE: Madcon er nominert til to priser under lørdagens storstilte NRJ Awards i Cannes.  Foto: AP
KAN VINNE: Madcon er nominert til to priser under lørdagens storstilte NRJ Awards i Cannes. Foto: APVis mer

- De blir "at least a two hit wonder"

Madcon erobrer Storbritannia med "Liar".

SEHER.NO: Madcon har for alvor slått an i Europa, og var i sommer blant de mest spilte gruppene i blant annet Frankrike.

Men det er ikke før man har erobret Storbritannia at den internasjonale superstjerne-statusen virkelig blir et faktum, og det ser det ut til at den norske rapduoen nå er i ferd med å gjøre.

Singelen "Beggin" klarte å komme helt opp på en femteplass på en prestisjefulle singellista i landet, og nå ligger "Liar" fra oppfølgeralbumet "An InCONvenient Truth" an til å følge opp suksessen, skriver Dagbladet.

Hele 14 britiske radiostasjoner skal nå ha lagt låten til sine spillelister, og mange steder ligger den på høyest rotasjon.

Dermed blir nok ikke Madcon noe "one hit wonder" med det første.

- En fiffig britisk journalist har allerede slått fast at Madcon ikke blir et "one hit wonder". De blir "at least a two hit wonder", humrer Frank Bakke i duoens plateselskap Bonnier Amigo til Dagbladet.

Før jul gikk også Madcons siste singel inn på førsteplass på bransjebladet Music Weeks pop-chart. Lista fungerer som et termometer på forventet salg og settes sammen av eksperter.

Så at den norske gruppa nå har befestet sin posisjon i landet, ser ut til å være relativt sikkert.

- Det har gått mye fortere med "Liar" enn det gjorde med "Beggin" i Storbritannia, sier Bakke.

Lørdag denne uken er Madcon også nominert til to priser under årets NRJ Awards i Cannes - da for "Årets gruppe" og "Årets låt" med "Beggin".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Må ha livvakter for å gå på do!