De bitreste skilsmissene

Kjendisene klarer ikke å holde fingrene fra fatet. Det koster dem dyrt...

TABBE: Hugh Grant hadde vært sammen med modellen Liz Hurley i åtte år da han plukket opp en gateprostituert i Los Angeles. Det skulle han aldri ha gjort... Foto: AP
TABBE: Hugh Grant hadde vært sammen med modellen Liz Hurley i åtte år da han plukket opp en gateprostituert i Los Angeles. Det skulle han aldri ha gjort... Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Utro!

Skuespilleren Brad Pitt (42) falt for smellvakre Angelina Jolie (31)  på jobb - og dermed var en av det mest omtalte Hollywood-skilsmissene i nyere tid i gang. Jennifer Aniston fikk hele verdens sympati.

LES OM BRAD OG ANGELINA HER

NY LYKKE FOR JENNIFER: SE HER

En gateprostituert fikk den britiske sjarmøren Hugh Grant (45) til å glemme kjæresten Liz Hurley - en av verdens vakreste kvinner. Han ble regelrett tatt med buksene nede - og fansen var i sjokk.

SE SKANDALESKILSMISSENE HER!

I tillegg til en tøff skilsmisse - må syndebukkene leve med at privatlivet deres blir brettet ut for en hel verden, noe de ofte takler dårlig:

Da prinsesse Stephanie (41) av Monacos livvakt-ektemann Daniel Ducuret (41) ble tatt på fersken med to strippere, skyldte han på at det hele var iscenesatt av hennes far fyrst Ranier!

Og  "Full fart i byrådet"-skuespiller Charlie Sheen (40) kastet egg på de frammøtte fotografene etter at kona Denise Richards (35) forlot ham til fordel for Bon Jovi-gitarist Ritchie Sambora (47)....

DENISE SMILTE FOR BARNAS SKYLD: SE HER


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer