De beste øyeblikkene på den røde løperen

Hollywood-stjernene var i storslag da de ankom årets Oscar-utdeling natt til mandag!

MORSOMME STJERNEMØTER (f.v): Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Lady Gaga, Keira Knightley, Jennifer Aniston og Emma Stone var bare noen av stjernene som skapte minneverdige øyeblikk på årets Oscar-løper!  Foto: All Over Press
MORSOMME STJERNEMØTER (f.v): Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Lady Gaga, Keira Knightley, Jennifer Aniston og Emma Stone var bare noen av stjernene som skapte minneverdige øyeblikk på årets Oscar-løper! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den årlige Oscar-utdelingen i Los Angeles er blant de virkelig store høydepunktene for Hollywood-fiffen.

Der får de verdenskjente skuespillerne møte gode venner, utveksle historier med andre fra filmbransjen, og vise seg frem i sin aller fineste stas.

På den røde løperen gir stjernene gjerne av seg selv. Jennifer Aniston (46) og Emma Stone (26) gjorde virkelig sitt for å underholde - selv om de var iført delikate designerkjoler fra henholdsvis Versace og Elie Saab.

De to tullet og poserte som om de var verdens beste venner, mens de omfavnet hverandre voldsomt og gliste bredt foran pressekorpset på Dolby Theatre. Og Aniston nølte ikke med å løfte den 20 år yngre «Birdman»-stjernen i været!

Saken fortsetter under bildene.

Reese Witherspoon (38) og Nicole Kidman (47) overrasket på sin side med et svært kameratslig møte foran fotografene da de inntok den røde løperen.

Witherspoon, som var nominert for rollen sin i «Wild», gav venninnen en klem og slo av en kjapp prat før de skiltes på vei inn til den prestisjefylte prisutdelingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer