«Paradise Hotel» 2018:

De beste gullkornene fra ti år med «Paradise Hotel»

«They mens they talk, but they don't handle».

STERILAN: Leo Faa forsøkte å forklare at jenter ikke strenger å forstørre leppene sine, men bommet litt på ordvalget. I «Pærra-preik» oppsummerer vi noen av årets beste »gullkorn». Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: Vis mer Vis mer
Publisert

I tillegg til drama og intriger, byr realityprogrammet «Paradise Hotel» også på en rekke humoristiske hendelser.

Flere av deltakernes personlige vrier på kjente ordtak har nærmest blitt etablert i manges vokabular, kanskje nettopp fordi fleste kan kjenne seg igjen i det å formulere seg litt feil til tider.

Nettopp slike TV-øyeblikk har trofaste «Paradise»-seere verdsatt gjennom ti sesonger av det skandaleombruste programmet.

Se og Hør har samlet noen av de beste gullkornene fra «Paradise Hotel»-historien:

Vant gullruten

Iselin Michelsen, som var deltaker i sesong fire av TV3-serien, ble kjent for sine mange forsnakkelser inne på hotellet.

Hun skaffet for øvrig «Paradise Hotel» sin aller første Gullruten-pris i 2012, for hennes berømte hummer-historie.

Prisen fikk hun for «Årets TV-øyeblikk».

Historien Iselin fortalte bygger på en vandrehistorie, om en kvinne som ligger i badekaret og bruker en levende hummer til å tilfredstille seg selv med.

Hummeren varmes opp av en lighter til den spreller, noe som er godt for kvinnen, ifølge Iselin.

Hummeren har spist reker, noe som fører til at kvinnens underliv er fylt opp med rekeegg som må ut.

- Plutselig en morgen så hadde hun våknet og hadde dritvondt i magen, og da hun gikk på do så fødte hun reker. Det er helt seriøst, liksom, fortalte en engasjert Iselin til realitykollega Stian Thorbjørnsen.

La oss heller ikke glemme følgende uttalelse fra Iselin:

- Jeg er ikke den smarteste personen i skuffen, eller whatever.

Se Iselins hummer-historie her:

HUMMER-DILDO: Dette er årets TV-øyeblikk. Her kan du se Iselin fortelle hummerhistorien som har fått TV-seere til å stemme under Gullruten. Video: TV 3 Vis mer Vis mer

Ville vise engelskkunnskapene

I likhet med Michelsen, ble også Mayoo Indiran fra åttende sesong berømt for sine mange særegne ordtak og uttrykk.

Det gikk ikke helt som det skulle da en svært ivrig og lærevillig Mayoo prøvde seg på stupetrening inne på hotellet Etter en rekke forsøk, kom filosofien i ham fram.

- Livet er et lære, man må alltid lære, sa han selvsikkert til kamera.

Som den sitatmaskinen han er, stoppet det altså ikke der. Mayoo ønsket gjerne å påpeke at han er en type fyr som liker å være i kjæresteforhold, men også dette gikk noe uheldig for seg:

- Alle vet at jeg er en forholdsgutt, så jeg leter etter en kvinner jeg kan avslutte livet mitt med, fortalte han.

Saken fortsetter under videoen:

Klipp fra Paradise Hotel Norge: Deltakerne surrer med sitatene inne på hotellet. Vis mer

Han lot seg også inspirere av Celester Adjete, og ønsket å snakke mer engelsk i dagligtalen. Da han skulle forklare Celester at mennene på hotellet snakket mye uten å handle, formulerte han seg slik:

- They mens they talk, but they don't handle.

Saken fortsetter nedenfor.

Labinot Haziri fra Sarpsborg deltok i sjette sesong, og var også en ekte ordsmed.

Flere av hans sitater har blitt hyppig gjenbrukt i senere sesonger, deriblant følgende:

- Jeg bærer ikke noe gnag.

I likhet med Mayoo prøvde også Labi tidvis å formulere seg på engelsk. Det resulterte i denne spennende vrien:

- Every strong man is a strong woman.

Saken fortsetter nedenfor.

MIMRER: Kristian René Johansen gjester ukas «Pærra-preik», og får se bildene fra hans aller første innsjekk, øyeblikket han faktisk husker best fra sin lange «Paradise»-karriere. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/bkgpz8K0tqs Vis mer

Mugler i osen

Flere av historiens «Paradise Hotel»-deltakere har hatt sine forskjellige teorier om mistenkelige oppdrag eller oppgaver inne på hotellet.

Ordtaket «ugler i mosen» fikk nemlig flere nye betydninger.

- Jeg synes det virker som det er litt mugler i osen, for å si det mildt, sa Are B. Schanke fra sesong fire.

Christina Johannessen, som var med i samme sesong, hadde en litt annen vri:

- Det er et eller annet som skurrer i mosen her, ass, sa hun.

PARADISE-SITATER: Triana er programleder for niende gang på Paradise Hotel. Men husker hun hvem som har lever gullsitatene? Reporter: Kine Falch / Video: Lise Rafaelsen Vis mer Vis mer

Niclas Wicksell var blant deltakerne i tredje sesong av programmet, og selv om han ikke kom til topps i konkurransen, sørget han for å bemerke seg med denne kommentaren:

- Jeg tror de har skjønt at det er noe fisk i mosen her.

Andre ganger har deltakerne like så greit blandet to forskjellige ordtak og laget sitt eget.

Slik ble det i aller første sesong da Negar Khan prøvde å unnskylde seg etter å ha vært litt vel flørtende med samtlige av hotellets mannlige gjester en kveld.

- Det er så typisk meg å tråkke i grøten, forklarte hun.

HØYDEPUNKT: Triana Iglesias har vært programleder for «Paradise Hotel» i 10 år. Da Se og Hør og Dagbladet møtte henne i Mexico i forkant av innspillingen av den tiende sesongen, røpte Triana hvilke øyeblikk hun husker best fra de ni forrige sesongene. Hun forteller også hvorfor hun begynte å kjefte på en av deltakerne i en av de mest dramatiske finalene i «Paradise»-historien. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Vis mer

Skulle bare forklare kroppspress

Årets sesong av realityserien er den tiende i rekken, og som seg hør og bør har det også i denne runden dukket opp noen feilformuleringer.

I aller første episode fikk man møte en noe stresset og spent Newa Reza, som syntes at det hele rett og slett var ganske så «nervepillende».

Legenden Mathias Alexander Pettersen, som også var deltaker i sjuende sesong, har også bydd på flere typiske «Paradise»-sitater.

I en såkalt parseremoni var han nemlig bekymret for å bli sendt ut av konkurransen, eller «sviktet i ryggen», som han kalte det.

Også i år har ordtaket «ugler i mosen» fått en ny vri:

- Det er noe muffins i mosen, sa nemlig Mathias da han følte at det var fare på ferde inne på hotellet.

Et av årets beste gullkorn var imidlertid da Leo Faa forsøkte å forklare at jenter ikke trenger å forstørre leppene sine. Han bommet imidlertid litt på ordvalget da han snakket om filleret «Restylane».

- En jente uten Sterilan hadde vært en veldig viktig fordel, sa han og la til at det er trist at jenter utsetter hverandre for kroppspress.

LES OGSÅ: - Vi kan takke oss selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer