PRØVDE SEG: Ifølge Irina Voronina prøvde alle de mannlige "Entourage"-stjernene seg på henne.  Foto: All Over Press
PRØVDE SEG: Ifølge Irina Voronina prøvde alle de mannlige "Entourage"-stjernene seg på henne. Foto: All Over PressVis mer

- De behandlet meg som et stykke kjøtt

Irina Voronina fikk ikke fortsette i "Entourage"...

SEHER.NO: Den russiske modellen og tidligere playmaten Irina Voronina (31) hevder hun ble sparket fra suksess-serien "Entourage" fordi hun ikke ville ha sex med skuespillerne.

Ifølge nakenmodellen var guttene på settet, deriblant hovedrolleinnehaver Adrian Grenier, svært frekke og uhøflige mot henne, skriver Fox News.

- De var ekstremt lite høflige og svært uprofesjonelle. Jeg ble sparket sammen med en annen jente. Vi ble fortalt at det ikke lenger var plass til oss i den aktuelle scenen, men vi visste at vi fikk sparken fordi vi ikke var hyggelige mot skuespillerne. De behandlet meg som et stykke kjøtt, uten respekt. Og hver samtale begynte med "hva skal du senere?", sier Irina.

31-åringen, som for tiden satser på en karriere som komiker, sier at hun har hatt flere mindre roller i "Entourage" tidligere, men at hun tilslutt ikke taklet det lenger.

- Jeg bestemte meg for å være veldig reservert og frekk, og foretrakk å ikke snakke med dem. Vi ga ikke det minste tegn på at vi var interessert i å være sammen med dem, så det kan vel tenkes at de ble opprørt og bitre, forteller hun.

Ifølge modellen dreide harseleringen seg heller ikke om kun verbale tilnærmelser.

- Hvis vi ble filmet i en limo eller noe, så var hendene deres på oss hele tiden. Da kameraene sluttet å filme regnet jeg med at de ville trekke dem til seg, men de fortsatte bare, sier hun.
TV-kanalen HBO, som produserer "Entourage" har tidligere benektet Irinas påstander.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vasset i damer