- De begikk tidenes motetabbe

Hollywood-stjernene Gabrielle Union og Laverne Cox fikk refs etter at de dukket opp i samme kjole på BET Awards, men det spesielle klesvalget var ingen tilfeldighet...

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag ble BET Awards avholdt i Los Angeles, og en rekke stjerner kastet glans over arrangementet.

Blant dem som bidro under prisutdelingen var skuespillerne Laverne Cox (31) og Gabrielle Union (42), som sammen delte ut prisen for beste mannlige skuespiller til «Empire»-stjernen Terrence Howard (46).

Imidlertid var det ikke bare prisvinneren som fikk oppmerksomhet på scenen søndag kveld.

De to flotte skuespillerne stilte nemlig i identiske, hvite aftenkjoler og ifølge Daily Mail tok de en spontan hip hop-quiz for å avgjøre hvem som fikk beholde kjolen til etterfesten.

- Det regnes som den aller største motetabben å bli sett i den samme kjolen som noen andre på et stort arrangement, mener den britiske tabloidavisen.

Saken fortsetter under bildet.

IKKE TILFELDIG: Daily Mail mente at prisutdelerne Laverne Cox og Gabrielle Union tilsynelatende begikk en skikkelig motetabbe, men duoens like kjoler var heller en markering av USAs nye ekteskapslov som tillater likekjønnede ekteskap. Foto: Ap
IKKE TILFELDIG: Daily Mail mente at prisutdelerne Laverne Cox og Gabrielle Union tilsynelatende begikk en skikkelig motetabbe, men duoens like kjoler var heller en markering av USAs nye ekteskapslov som tillater likekjønnede ekteskap. Foto: Ap Vis mer

Feiret ekteskap for homofile

Både transkjønnede Laverne, kjent fra sukesserien «Orange is the New Black», og makkeren Gabrielle tok seg unektelig strålende ut i de spesiallagde kjolene fra Michael Costello.

Imidlertid var neppe de to stjernenes matchende antrekk en pinlig motetabbe, slik Daily Mail syntes å tro.

Se video fra BET Awards-løperen øverst i saken!

Ifølge Laverne Cox' Instagram-profil, der hun delte et bilde fra scenen, var nemlig de identiske kjolene en symbolsk gest i anledning USAs ferske ekteskapslov.

Forrige uke vedtok amerikansk Høyesterett at samtlige 50 delstater er forpliktet til å gi homofile vigselsattest, ifølge Aftenposten.

Saken fortsetter under bildet.

SMELLKYSS: Modellene Blac Chyna og Amber Rose var hverandres «date» på årets BET Awards, og i likhet med Laverne Cox og Gabrielle Union markerte de loven om likekjønnet ekteskap med identiske, hvite antrekk. Foto: Splash News
SMELLKYSS: Modellene Blac Chyna og Amber Rose var hverandres «date» på årets BET Awards, og i likhet med Laverne Cox og Gabrielle Union markerte de loven om likekjønnet ekteskap med identiske, hvite antrekk. Foto: Splash News Vis mer

Også modell og Kanye West-eks Amber Rose (31) markerte ekteskapsloven på søndagens BET Awards, ifølge Instagram-profilen hennes.

Den yppige stjernen og Kim Kardashian-venninne Blac Chyna (27) inntok den røde løperen hånd i hånd, iført matchende, hvite buksedresser - og gav hverandre et smellkyss foran fotografene.

Flere andre stjerner tok seg også flott ut på den røde løperen, mens rapstjernen P. Diddy (45) falt av scenen da han underholdt på prisutdelingen.

Nedenfor kan du kaste terning på BET Awards-antrekkene, mens på Variety kan du se listen over kveldens vinnere.

[views:embed:node_embed:block:80194]

LES OGSÅ: - Vi dro aldri på sommerferie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer