- De barberte ansiktet hver morgen

Avslører Hollywood-kjendisenes hemmelige triks.

THE BEST A MAN CAN GET: Elizabeth Taylor og Marilyn Monroe var sin tids drømmekvinner, men nå avsløres det at hemmeligheten bak deres glatte ansikt var barberskum og høvel...
THE BEST A MAN CAN GET: Elizabeth Taylor og Marilyn Monroe var sin tids drømmekvinner, men nå avsløres det at hemmeligheten bak deres glatte ansikt var barberskum og høvel... Vis mer
SEHER.NO: Elizabeth Taylor (78) og Marilyn Monroe ble begge hyllet som sexsymboler i Hollywoods gullalder. Men om stjernene fra filmer som «Cleopatra» og « Some Like It Hot» kanskje ikke brukte Botox i like stor grad som dagens stjerner, hadde også disse sexsymbolene sine triks for å se vakre ut.

Ifølge Style.com skal de to nemlig ha barbert seg i ansiktet hver eneste dag…

Det påstår i hvert fall Kate Somerville, som jobbet som assistent for Taylors personlige dermatolog, ifølge Style.com. Hun sier de etter barberingen glattet ut huden og fjernet ujevnheter ved eksfoliering.

Ifølge Sommerville er det en myte at om man barberer seg så får man kraftigere og mørkere hår i ansiktet. Hun får støtte av en dansk ekspert, som BT.dk har snakket med.

- Det forandrer seg overhodet ikke i forbindelse med barbering. Håret er som et juletrespyd i toppen og bredere i bunden. Når man barberer seg, kan håret komme til å virke striere, fordi det skjæres over, i forhold til å rive det av med en pincet. Men man får verken mørkere eller flere hår ved barbering, sier spesiallege Jesper Nygart til den danske avisen.

Han har selv opplevd å få besøk av kvinner fra Taylors generasjon som har barbert seg i smug bak mannens rygg.


- Det er kvinner som har vært gift med samme mann i mange, mange år. Kvinner, som gjennom alle årene har stått tidlig opp om morgenen for å barbere seg i ansiktet. De blir så lykkelige når de endelig slipper hemmelighetskremmeriet, sier Nygart, som selvsagt anbefaler mer moderne teknikker i dag.

Gilettes slagord «The best a man can get», får nok en helt ny betydning etter dette...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk sparken på grunn av ansiktet