- De banket dritten ut av hverandre

Robbie Williams åpner seg om sin vanskelige barndom.

FANT LYKKEN: I dag er Robbie Williams lykkelig gift med Ayda Field. Paret har vært sammen siden 2006 og gift de siste fire årene. Foto: Fame Flynet
FANT LYKKEN: I dag er Robbie Williams lykkelig gift med Ayda Field. Paret har vært sammen siden 2006 og gift de siste fire årene. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Robbie Williams (40) har en glitrende karriere å se tilbake på både som soloartist og boybandstjerne i «Take That».

Men til tross for berømmelsen har livet hans vært langt fra en dans på roser.

Williams hadde nemlig en vanskelig oppvekst - noe som gjorde at han utviklet angst senere i livet og fant trøst i narkotika og alkohol.

- Jeg kommer fra en veldig dyster arbeiderklasse by hvor folk banket dritten ut av hverandre. Foreldrene mine kom ikke overens og hadde ingen penger. Det var faen meg helt fryktelig, forteller Robbie, ifølge The Sun.

- Jeg fantaserte om å bli skuespiller og sanger. Eller å reise avgårde til månen.

Da han var tre år gammel forlot faren familien, og Robbie ble oppdratt av sin mor og en eldre søster.

BLE FAR: Robbie Williams ble i fjor pappa for første gang. Foto: Twitter / Robbie Williams
BLE FAR: Robbie Williams ble i fjor pappa for første gang. Foto: Twitter / Robbie Williams Vis mer

 

Var ensom

At han senere slo gjennom som artist og tjente masse penger satte ikke en stopper for elendigheten. I stedet begynte han å feste hardt og var ulykkelig.

- Jeg var så ensom og uselvstendig. Helt fra tidlig i 20-årene var alt jeg ønsket at noen kunne hjelpe meg. Det jeg egentlig ville ha var en hushjelp, sier han.

En kjæreste var heller ikke i artistens tanker.

Etter å ha vært vitne til foreldrenes turbulente ekteskap sverget han selv at han aldri ville starte en egen familie.

- Sent i 20-årene lovet jeg meg selv at jeg ikke skulle gifte meg eller få barn.

Men i 2010 brøt han løftet og giftet seg med den tyrkiske modellen Ayda FIeld (34). To år senere fikk de datteren Teddy (18 mnd).

- På en eller annen måte fant jeg denne personen som er min beste venn og som jeg trives å være sammen med 24 timer i døgnet. Vi samarbeider i stedet for å krangle. Vi er forelsket og hun er utrolig morsom, forteller han, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Jeg skal kjøpe narkotika til datteren min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer