- De bandt fast brystene mine

Janet Jackson ble tvunget til å skjule sine kvinneliger former.

FIKK KOMPLEKSER: Janet Jackson hevder hun følte at kroppen hennes ikke var god nok etter at hun fikk beskjed om å gjemme sine kvinnelige former som barnestjerne. Foto: Stella Pictures
FIKK KOMPLEKSER: Janet Jackson hevder hun følte at kroppen hennes ikke var god nok etter at hun fikk beskjed om å gjemme sine kvinnelige former som barnestjerne. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Janet Jackson (44) har i over tjue år blitt hyllet som popartist og sex-symbol, men i et intervju med TV-kanalen ABC avslørte hun nylig at hennes kvinnelige formerer ikke alltid har vært like populære.

Da Jackson som 11 år gammel barnestjerne slo igjennom i TV-serien «Good Times» ble hun nemlig tvunget til å skjule sine bryster av produsentene.

- På den første dagen med filming bandt de fast brystene mine, fordi de mente de var for store. Jeg fikk rollen da jeg var 10, og vi begynte å filme da jeg var 11. Jeg utviklet meg tidlig, sier hun.

Jackson hevder den ubehagelige opplevelsen ga henne komplekser i forhold til kroppen sin.

- Det fikk meg til å føle at jeg aldri var bra nok.

Nylig ga Janet ut selvhjelpsboken «True You» - hvor hun blant også snakker om sine problemer med å holde en stabil vekt.

- Alle vil vite om hvorfor jeg jeg går opp og ned i vekt. Derfor skriver om hvordan jeg trener og spiser, sier hun til ABC.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Opererte brystene uten bedøvelse