- De ba meg om å «ta en Beyoncé»

Keira Knightley holdt på å blåse bort på den røde løperen.

MÅTTE KONSENTRERE SEG: Hard vind og plaskende regn gjorde det vanskelig for Keira Knightley både å holde balansen og å gi intervjuer under Toronto International Film Festival i Canada. Foto: All Over Press
MÅTTE KONSENTRERE SEG: Hard vind og plaskende regn gjorde det vanskelig for Keira Knightley både å holde balansen og å gi intervjuer under Toronto International Film Festival i Canada. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Man kan planlegge det perfekte antrekket, men man kan ikke forutse været.

Da Keira Knightley (29) ankom den røde løperen til sin nyeste film «Laggies» i Toronto onsdag, ble hun offer for et skikkelig drittvær.

Hollywood-stjernen forlot hotellet perfekt stylet i en glamorøs marineblå designerkjole og med håret festet i en lav hestehale. Men i det hun satte foten utenfor bildøren hadde været forandret seg drastisk.

- De ba meg om å «ta en Beyoncé»

Knightley måtte navigere seg gjennom både torden, regn og kraftig vind for å komme frem til presseveggen hvor fotografene, journalistene og fansen ventet.

Mens kjolen og frisyren blåste i alle retninger klarte ikke skuespilleren gjøre annet enn å le mens hun etter beste evne prøvde å holde balansen og se respektabel ut.

- Publikum ropte til meg «ta en Beyoncé, ta en Beyoncé», fortalte Keira lattermildt til Toronto Sun etter den noe uheldige entreen.

De siktet selvfølgelig til at popstjernen opptrer med vindmaskin på scenen under konserter.

- Men jeg er jo ikke Beyoncé. Jeg har på meg en kjole fra Michael van der Ham, men jeg får jo ikke vist meg ordentlig frem. Gode gud, lo 29-åringen.

I BLITZREGNET: Alle ville ha en bit av den vakre britiske skuespilleren, og da vinden endelig roet seg fikk pressen noen fine bilder av henne likevel. Foto: action press/All Over Press
I BLITZREGNET: Alle ville ha en bit av den vakre britiske skuespilleren, og da vinden endelig roet seg fikk pressen noen fine bilder av henne likevel. Foto: action press/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Keira vil ha like pupper som Katy Perry

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer