Miley Cyrus og Liam Hemsworth:

- De avlyser bryllupet

Den ene skal være klar for å få barn og slå seg til ro - mens den andre ikke skal være det.

PÅ OG AV: Miley Cyrus og Liam Hemsworth har hatt et turbulent forhold siden de møttes under opptakene av filmen «The last song» i 2009. Foto: NTB Scanpix
PÅ OG AV: Miley Cyrus og Liam Hemsworth har hatt et turbulent forhold siden de møttes under opptakene av filmen «The last song» i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Miley Cyrus (25) og Liam Hemsworth (28) møttes under opptakene av dramafilmen «The last song» i 2009.

De to fant raskt tonen både foran og bak kamera, men etter fire år som kjærester brøt superparet forlovelsen i september 2013.

Etter bruddet hadde duoen hete flørter på hver sin kant, og popstjernen, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, har datet både gutter og jenter.

Men rundt juletider i 2015 begynte det plutselig å dukke opp bilder av eksene i media igjen, og Liam kunne røpe at de to hadde funnet tilbake til hverandre.

I 2016 da Miley gjestet «The Ellen DeGeneres Show» gratulerte TV-verten med at paret igjen var forlovet.

- Det er et bilde av forlovelsesringen din som har fått veldig mye oppmerksomhet. Gratulerer, smilte Ellen til artisten, som bekreftet at de var i gang med å planlegge bryllup igjen, ifølge Contacmusic.com.

- Liam er knust

Nå kan det imidlertid virke som om bryllupsplanene er blitt lagt på is. En kilde OK! Australia har snakket med, ifølge Metro, forteller nemlig at forholdet mellom de to nå er på kollisjonskurs.

- Hun ville egentlig ikke gifte seg. Det har vært tydelig for alle andre, bortsett fra Liam, hevder kilden, og forteller at Liams familie har bedt han om å få opp øynene, men at han stolte for mye på Miley. Nå føler Liam seg angivelig som en idiot.

- Han vil ha barn og slå seg til ro, det var ikke helt det Miley hadde planer om. Han er knust, hevder kilden videre.

OK! Australia skriver at Miley hele tiden unngikk bryllupsplanleggingen, og at Liam ble lei av det. De har visstnok ikke vært sammen den siste tiden. Imidlertid ble de to avbildet sammen ute i Los Angeles for en måned siden, ifølge Splash News.

I skrivende stund har ingen av dem kommentert bruddryktene, men både Liam og Miley følger hverandre fortsatt på Instagram - selv om hun nylig slettet samtlige av innleggene sine på det sosiale mediet.

At Liam Hemsworth angivelig ønsker å slå seg til ro, er kanskje ikke så veldig rart. Storebror og «Thor»-kjekkas Chris Hemsworth (34) er nemlig trebarnsfar og godt gift med Elsa Pataky (42) på åttende året.

Liams andre skuespillerbror, Luke Hemsworth (37), har på sin side fire barn med kona Samantha.

Saken fortsetter under bildet.

TO AV TRE ETABLERT: Liam (t.v.) sammen med storebrødrene Luke og Chris Hemsworth på Vanity Fairs Oscar-fest i 2014. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/ NTB scanpix
TO AV TRE ETABLERT: Liam (t.v.) sammen med storebrødrene Luke og Chris Hemsworth på Vanity Fairs Oscar-fest i 2014. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/ NTB scanpix Vis mer

Ikke gravid

For litt over et halvt år siden spekulerte for øvrig en britisk avis på om Miley Cyrus plutselig var med barn. Flere medier hang seg på, og ryktene om at popstjernen var gravid spredte seg som ild i tørt gress.

Alle presiserte at hun foreløpig ikke hadde kommentert ryktene selv, men basert på et bilde der hun holdt seg på magen, tok mange det for gitt at hun nå skulle bli mamma.

Tidligere den dagen hadde hun lagt ut et bilde på sosiale medier, for å feire sin egen bursdag og den amerikanske høytidsdagen thanksgiving - eller høsttakkefesten. Ikledd en grå T-skjorte holder hun seg på magen, men det var ikke ment som en hyggelig måte å annonsere et kommende barn på.

- Er Miley Cyrus gravid? Fansen blir ville etter at sangeren viste fram kul på magen like før thanksgiving, skrev Daily Mail.

Miley svarte på ryktene ved å legge ut det samme bildet med en forklaring.

- Frekt! Jeg er ikke gravid, jeg har bare spist dritmye «tofurkey» (vegansk rett som minner om kalkun, journ.anm.), konkluderte hun.

Motsvaret fra popstjeren ga enormt med respons. Det ble likt over 266 000 ganger og delt videre av over 50 000.

- Folk antar alltid at en kvinne er gravid når hun har på seg en stor T-skjorte. Jeg elsker at du slår ned på ryktene. Dronning, kommenterte en av følgerne hennes.

- Men du er gravid med en «mat-baby», da, skrev en annen.

LES OGSÅ: Her feirer de forlovelsen sin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer