Shakira:

- De angrep meg

Popstjernen lot seg ikke skremme av vesketyvene.

TOK IGJEN: Shakira lot seg ikke hersje med av frekke griser. Her avbildet med kjæresten Gerard Piqué. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB
TOK IGJEN: Shakira lot seg ikke hersje med av frekke griser. Her avbildet med kjæresten Gerard Piqué. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Storbyen Barcelona er på verdenstoppen når det kommer til lommetyver. Det er kanskje ikke så rart med tanke på at villsvinene også tilsynelatende har kastet seg på krimbølgen.

Ikke bare må du passe deg for lumske skurker i gatene - du er heller ikke lenger trygg i parken.

Det fikk popidolet Shakira (44) nylig oppleve. Hun hadde tatt med seg sønnen Milan (8) på det som i utgangspunktet skulle bli en fredelig affære. Der krysset imidlertid deres veier med to lugubre villsvin med rakkerskap i kikkerten.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

- De angrep meg

Sammenstøtet ble selv meldt av Shakira, hvis fulle navn er Shakira Isabel Mebarak Ripoll, på Instagram. Her viser hun hvor medtatt vesken hennes så ut etter at de to svinepelsene hadde forsøkt å rane henne.

- Se på hvordan to villsvin, som angrep meg i parken, har etterlatt vesken min. De angrep meg, de har ødelagt alt, og de tok vesken min til skogen med telefonen min, forteller hun lattermildt i en video på historiefunksjonen.

ILLUSTRASJONSBILDE: Dette er et villsvin som drikker øl. Foto: Gary Roberts/REX/NTB
ILLUSTRASJONSBILDE: Dette er et villsvin som drikker øl. Foto: Gary Roberts/REX/NTB Vis mer

Men 44-åringen lot seg by opp til dans, og svinevalsen var i gang.

- Til slutt etterlot de meg vesken fordi jeg konfronterte dem. Milan, fortell sannheten. Fortell hvordan mammaen din sto opp mot villsvinet, sier artisten til sønnen.

Alle fire skal ha kommet fra det uten skader, men det kan tenkes at villsvina tenker seg om to ganger neste gang de vurderer å stikke snuten ned i andres sysaker.

SE TV: Daniel Sturridge delte en video på Instagram hvor han hevdet at noen har brutt seg inn i huset hans og stjålet hunden hans. Video: @danielsturridge Vis mer

Utfordrende familieliv

Artisten har i et tiår vært sammen med den ti år yngre fotballspilleren Gerard Piqué (34), og de to har sønnene Milan og Sasha (6) sammen. Til vanlig verner hun like godt om privatlivet som vesken sin, men tidligere denne måneden delte hun et glimt av sine to sønner på Instagram.

44-åringen har tidligere åpnet seg om vanskelighetene med å kombinere familieliv og artistkarriere.

- Noen ganger er det veldig vanskelig å ikke se sønnene sine på en måned eller lenger. Det er så tøft, men vi ringer hverandre på FaceTime, så vi kommuniserer med hverandre hele tiden. Det hjelper, fortalte hun i 2019.

LES OGSÅ: - Slag i hjertet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer