Nytt drama på «Torpet»:

- De andre hørte smellet

Søndag røk hun ut av «Farmen». Kort tid etter ankomst «Torpet», får Anette Svendsen et brutalt illebefinnende, besvimer, og smeller hodet rett i bakken.

FALT OM: De andre deltakerne var sjokkerte vitner til at Anette Svendsen falt om i mandagens «Torpet». Foto: TV 2
FALT OM: De andre deltakerne var sjokkerte vitner til at Anette Svendsen falt om i mandagens «Torpet». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Anette Svendsen kom for en drøy uke siden inn som utfordrer i «Farmen». Like etter ble hun valgt til førstekjempe, og søndag møtte hun Heidi Lereng til kamp i øksekast, en kamp som Lereng til slutt gikk seirende ut av.

Dermed måtte Svendsen ta til takke med sidekonkurransen «Torpet».

- Da jeg gikk inn på «Torpet», tenkte jeg at jeg fader ta skulle ta meg inn på «Farmen» igjen. Det var planen, forteller hun til Se og Hør.

Fikk illebefinnende

Men: Ikke lenge etter ankomst på «Torpet» skjer det noe som sjokkerer de andre deltakerne på den lille sidegården. De hører nemlig et smell, som viser seg å være nettopp Svendsen, som smeller hodet i gulvet etter å ha fått et illebefinnende og besvimt helt uten videre.

- Hva var det egentlig som skjedde, Anette?

- Jeg husker jeg ble veldig svimmel da jeg skulle reise meg opp. Og prøvde å holde meg fast i døra. Jeg husker ikke mer før jeg ligger på gulvet. Jeg smalt i bakken, og husker jeg lurte på hvorfor Daniel drev og svirret rundt hodet mitt. Hva skjedde nå, liksom. Og da var det i gang, forteller hun.

FORBANNA: Nils Kvalvik måtte forlate «Farmen» etter den mye omtalte fyllefesten i 2020. På «Torpet» ett år måtte han igjen pakke sakene sine etter regelbrudd. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Det tok litt tid før 40-åringen kom til seg selv, hun anslår noen sekunder.

- Jeg husker ikke selve fallet. Men de andre hørte smellet, og skjønte at hodet mitt lagde den lyden. Jeg tror jeg dultet borti en stol, eller så var det bakhodet mitt som tok meg imot.

Hun fortsetter:

- Jeg er 183 centimeter høy, så det er faktisk ganske langt ned til gulvet. Egentlig er det bare flaks at det skjedde inne, på et tregulv. Hadde jeg smelt hodet i en stein ute, kunne det gått skikkelig galt. Det var midt i mellom spisebordet og peisen, så jeg skal vel være glad for at jeg ikke slo hodet i bordkanten også.

REGELBRUDD: Vi har gjennom årene hatt flere tilfeller av regelbrudd inne på «Farmen». Nå har også juks i årets sesong blitt avslørt. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Ser ut som at jeg er dritings

«Farmen»- og «Torpet»-deltakeren ble fraktet til legevakta. Der fikk hun, ifølge henne selv, beskjed fra legen om at hun hadde ekstremt lavt blodsukker, samt blodtrykksfall. Hun hadde også pådratt seg hjernerystelse.

Hun fikk en halvliter sukkersaft, som hun styrtet i seg.

- Det er ikke første gang at jeg får blodtrykksfall som dette. Det smalt bare skikkelig nå.

MÅTTE HJEM: Anette Svendsen tapte øksekast-tvekampen i «Farmen» søndag. Like etter å ha ankommet «Torpet» måtte hun reise hjem etter å ha fått et illebefinnende. Foto: Alex Iversen / TV 2
MÅTTE HJEM: Anette Svendsen tapte øksekast-tvekampen i «Farmen» søndag. Like etter å ha ankommet «Torpet» måtte hun reise hjem etter å ha fått et illebefinnende. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Legen på legevakta tok ingen sjanser. Hun ble derfor sendt til sykehus i ambulanse for ytterligere tester, deriblant CT av hodet.

Svendsen skrur tiden tilbake til «Torpet»-innspillingen, etter at det dramatiske hadde inntruffet:

- Det ser jo ut som at jeg er dritings etterpå. Det var helt merkelig. Jeg ble himla trøtt og ville bare sove, mens jeg sjanglet og snøvlet. Folk måtte holde meg fast på vei inn og ut av legevakta - jeg virket skikkelig full. Og så var jeg veldig opptatt av å pusse tennene mine! sier hun med et smil, før hun legger til:

- Det var det jeg fikk beskjed om etterpå: At når man er mer opptatt av sånne ting enn smellen i hodet - da bør man kanskje dra på legevakta.

Måtte vekkes hver time

Det var naturlig nok aldri snakk om at Anette Svendsen kunne returnere til «Torpet» etter det som hadde skjedd.

- Nei. Jeg måtte vekkes hver time på natta og ta det helt med ro. Og det er noe jeg ikke kan overlate til de andre deltakerne. Jeg var dårlig ganske lenge etterpå også.

TAPTE: Anette Svendsen tapte søndagens tvekamp mot Heidi Lereng. Foto: Alex Iversen / TV 2
TAPTE: Anette Svendsen tapte søndagens tvekamp mot Heidi Lereng. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Hvor lenge da?

- Jeg kjørte vel ikke bil på tre-fire dager. Det føltes som en skikkelig influensa. Allmenntilstanden var bare dårlig, og jeg måtte bli kjørt hit og dit. Men det er egentlig bra, det, for det ville vært bittert å forlate innspillingen om jeg hadde vært helt pigg igjen dagen etter, bedyrer Anette Svendsen, som heldigvis føler seg helt fin igjen nå, til Se og Hør.

TRAGEDIE: Robert «NorwayRob» Scott var deprimert i åtte år etter å ha mistet tre av brødrene sine. Video: Andreas Fadum Vis mer

- Litt ekkelt

«Torpet»-deltaker Amalie Lund (24) var vitne til den ekle hendelsen inne på den lille gården. Til Se og Hør forteller hun at hun først trodde opptrinnet var en spøk.

- Til slutt, da det ble helt stille, viste det seg at det ikke var tull. Jeg reagerte veldig kjapt ved å løpe bort til henne for å sørge for at hun lå stille. Hun er ganske høy, så jeg tenkte at hun slo hodet ganske godt. Samtidig ble jeg kjapt bekymret over at hun bare plutselig falt om og «døde» på gulvet, sier hun.

VEKTRAS: Robert «Norwayrob» Scott raste ned i vekt og ble ikke kjent igjen av barna sine etter oppholdet på «Farmen». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Produksjonen fikk ringt legen, forklarer hun.

- Hun ble bare mer og mer surrete og klarte nesten ikke holde øynene åpne, noe som var litt ekkelt for oss andre der inne. Men hun kom seg heldigvis raskt til legevakten. Vi fikk vite at hun ikke kunne fortsette oppholdet, men at hun var i god behold, forteller Lund til Se og Hør.

LES OGSÅ: «Farmen»-exit: - Fikk sjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer