- De andre finalistene er sjanseløse

Oddsetterne utpeker Plumbo som soleklare vinnere av MGP-finalen.

VINNERFAVORITT: Tre av Norges største bettingselskaper utpeker Plumbo som vinnerne av MGP-finalen lørdag. Foto: Stella Pictures
VINNERFAVORITT: Tre av Norges største bettingselskaper utpeker Plumbo som vinnerne av MGP-finalen lørdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag kåres vinneren av MGP i Oslo spektrum, og det blir klart hvem som skal representere Norge i Eurovision Song Contest i Baku i slutten av mai.

Skal man tro oddssetterne hos de største bettingselskapene er det Sande-bandet Plumbo som skal forsvare Norges ære i Aserbadsjans hovedstad.

Oddssetterne hos både Betsson, Nordicbet og Betsafe har utpekt Plumbo til finalefavoritt i Melodi Grand Prix. 

Betsson har satt en vinnerodds på 2,10 på Plumbo, etterfulgt av Petter Øien og Bobby Bare med en odds på 3,50. Ifølge oddsetterne hos Betsson er resten av finalistene «sjanseløse».

- Dette er det som på travspråket kalles et to hesters løp. Det står mellom Plumbo og Petter Øien. Alt annet vil være et sjokk for oss, sier oddssetter Terje Jahn i en pressemelding.

Også Nordicbet har Plumbo på topp med 1,75 i odds og Petter Øien og Bobby Bare på andreplass med 4,50.

Betsafe utpeker Plumbo som vinnere med en odds på 1,80. Andreplassen tror de går til Tooji, med 4,0 i odds, tett etterfulgt av Petter Øien og Bobby Bare med 4,50 i odds.

Betsson mener outsidertrioen Tooji, Tommy Fredvang og Nora Foss Al-Jabri etterfølger Plumbo og Petter Øien/Bobby Bare, med vinnerodds fra 9,90 til 15,00 – noe de mener vitner om minimale vinnersjanser.

- De er helt klart blant de bedre bidragene i feltet, men ikke i nærheten av toppduoens bidrag og populæritet blant stemmerne, sier Betssons oddssetter.

Yaseen og Julia Maria og Malin, samt låte juryen valgte videre, Lise Karlsnes, har alle fra 20 i odds og mer, mens helt i bunnen på Betssons oddsliste finner man The Carburetors og Reidun Sæther, som begge har 30 i odds.

På Betsafes liste ligger Reidun Sæther (15 i odds), Malin (20 i odds) og Lise Karlsnes (80 i odds) nederst, mens Nordicbet har plassert Malin og The Carburetors på bunnen med 15 i odds.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Jeg vet jeg kan gi Norge en seier 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer