«Dawson's Creek»-stjerne giftet seg

TV-stjernen avslører den lykkelige nyheten på sin Twitter-profil.

MANN OG KONE: - Kvinnen jeg elsker ga meg i dag den æren å bli min kone, sier James Van Der Beek, som i helgen giftet seg med Kimberly Brook. Foto: All Over Press
MANN OG KONE: - Kvinnen jeg elsker ga meg i dag den æren å bli min kone, sier James Van Der Beek, som i helgen giftet seg med Kimberly Brook. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere «Dawson's Creek»-skuespilleren James Van Der Beek (33) har giftet seg med kjæresten Kimberly Brook. Paret sa ja til hverandre i en seremoni lørdag, og brukte Twitter for å dele den gledelige nyheten med fansen, skriver OK! Magazine.

- Kvinnen jeg elsker ga meg i dag den æren å bli min kone. Jeg ser fram til å tjene henne resten av mitt liv, skrev han på sin Twitter-profil i helgen.

Selv om Van Der Beek kaller bryllupet for den «beste dagen i mitt liv så langt», har 33-åringen mer i vente. Snart blir han nemlig pappa.

Det var i april at paret annonserte at de venter barn sammen.

- Jeg er så overbegeistret over å kunne annonsere at vi venter en jente. Vi har både tenkt, og snakket om navn til henne, men vi har virkelig ingen aning om hva det blir, sier Kimberly Brook til People den gang.

Men det har ikke vært bare lett for de kommende foreldrene å forberede seg på den lille datteren.

- Kvinner får humørsvingninger når de er gravide, og jeg er virkelig ikke immun. En gang var det like før jeg forlot sengen i sinne, og jeg skrek til James «Du forstår meg ikke!», fortalte Brook til nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dawson blir pappa