<strong>SUPERSTJERNER:</strong> Davy Jones, Mickey Dolenz, Peter Tork og Mike Nesmith var superpopulære på 1960-tallet som The Monkees. Dette bildet er fra 1967. Foto: All Over Press
SUPERSTJERNER: Davy Jones, Mickey Dolenz, Peter Tork og Mike Nesmith var superpopulære på 1960-tallet som The Monkees. Dette bildet er fra 1967. Foto: All Over Press Vis mer

Davy Jones er død

Stjernen ble 66 år gammel.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Frontfiguren i The Monkees Davy Jones døde av hjerteinfarkt i morges 66 år gammel, amerikansk tid, melder nettstedet TMZ.

Jones etterlater seg sin tredje kone Jessica, og fire døtre fra tidligere ekteskap.

Jones ble med i The Beatles inspirerte The Monkees i 1965. Opprinnelig ble gruppen satt sammen for et TV-show om et rockeband, men sammen med Micky Dolenz, Michael Nesmith og Peter Tork ble gruppen raskt svært populær og solgte på et tudspunkt flere plater enn nettopp The Beatles. 

Med Jones som frontfigur ga de ut superhitter som "Daydream Believer," "Last Train to Clarksville” og "I'm a Believer."

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer