Davy får ny TV 2-jobb

Mange forbinder den munnrappe bergenseren med fotball. Denne sesongen får han nye oppgaver i TV 2. Sjekk hva!

NYE UTFORDRINGER: Davy er en av TV 2s aller største profiler og skal jobbe som programleder for kanalen under VM i alpint. Foto: TV 2 Sporten
NYE UTFORDRINGER: Davy er en av TV 2s aller største profiler og skal jobbe som programleder for kanalen under VM i alpint. Foto: TV 2 Sporten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Davy Wathne (63) er en av TV 2s aller største profiler. I en årrekke har han jobbet med norsk seriefotball og landslaget spesielt. Med kanalens nye satsing på vintersport får Davy andre oppgaver.

I februar skal han være programleder under VM i alpint. De færreste husker at han har jobbet med vintersport tidligere. Under Vinter-OL i Nagano i 98 var han studioanker. Fire år senere var han kommentator og studioanker under OL i Salt Lake City. I tillegg jobbet han med alpint under VM i 99 og 2001.

- De fleste husker det siste først og forbinder meg med fotball fordi det er det jeg har jobbet mest med i det siste. Jeg er langt fra ukjent med vinteridrett og gleder meg til denne oppgaven! sier Davy til Seoghør.no.

Blant Davys egne skimeritter nevner han følgende:

- Jeg har diplom fra Dyngelands skiskole på Storetveitmarken i 1960 og har alltid vært veldig stolt av at jeg slo Bjarne Berg (tidligere nyhetsredaktør i TV 2) og vant et langrenn i Fana-regi på Smørås i 1962.

Tidligere har han jobbet både som kommentator, reporter og programleder under alpinmesterskap og i TV 2 er de strålende fornøyd med å ha Davy i sine rekker.

- Davy er den mest kunnskapsrike og mest allsidige sportsjournalisten vi har. Han er et sterkt navn og en jeg er utrolig glad for å ha i våre rekker. Davy er alltid blant de første jeg har i tankene når TV 2 kjører store satsinger, skryter redaksjonssjef Vegard Jansen Hagen til Seoghør.no.

VM i alpint arrangeres i Schladming i Østerrike. Åpningsseremonien er mandag 4. februar med første konkurransedag tirsdag 5.

LES OGSÅ:  Gamsten hjem i sorg


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer