Davids pinlige tabbe

David Beckham fikk spørsmål om han skulle bli pappa igjen - og svarte ja!

HELT GRESK: Spansk er fortsatt helt gresk for David - som klarte å svare feil på et ja/nei-spørsmål... Foto: All Over Press
HELT GRESK: Spansk er fortsatt helt gresk for David - som klarte å svare feil på et ja/nei-spørsmål... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Beklager misforståelsen!

David Beckham fikk spørsmål om han skulle bli pappa igjen - og svarte ja! Men... han mente nei!

Selv etter tre år i Spania sliter David Beckham med språket.

Mandag ble han intervjuet i TV-programmet "Gente". Se video her!  Real Madrid-helten ble spurt om det var riktig at hans kone Victoria var gravid. David strålte over hele fjeset og svarte på flytende spansk "Si!" - som betyr ja.

Aviser og nettsteder verden rundt - inkludert www.seher.no - skrev om den glade nyheten.

Da David skjønte hva han hadde stelt i stand, rykket han ut med en offisiell kommentar der han avkrefter at han skal bli pappa for fjerde gang. Beckhams talsmann sier til Daily Mail:

- De spurte ham et spørsmål som han tolket som "Står det bra til med Victoria og deres nye baby?" Med dette trodde han reporteren mente lille Cruz. Alt var en misforståelse, Victoria er ikke gravid.

Da David selv hentet barna på skolen hadde han øvd inn noen setninger på spansk og sa til de fremmøtte journalistene at Victoria ikke er gravid, og at han beklaget misforståelsen. Les hele saken her!

En talsmann for TV-programmet "Gente" står ved sin sak.

- David selv sa at Victoria er gravid. Hans talsmenn kan si hva de vil, vi står ved vår story, sier "Gente"-sjefen i Daily Mail.

For å hjelpe David Beckham med å mestre spansk har vi laget en ordliste:

Norsk/English/Espanol

Gravid/pregnant/ embarazada

Dum/stupid/idiota

Ja/yes/sí

Barn/baby /bebé

Nei/no/ no

Takk/Thanks/Gracias

Pappa/Daddy/Padre

Mamma/Mommy/Madre

Øl/Beer/Cerveza

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer