David Beckham:

- Davids modell-vennskap får Victoria til å se rødt

Victoria Beckham skal ikke være særlig imponert over ektemannens prioriteringer.

- OFTE NERVØS: Selv om Victoria og David Beckham tilbringer mye tid sammen, skal det ikke være særlig populært at sistnevnte tilbringer mye tid med modeller. Foto: NTB Scanpix
- OFTE NERVØS: Selv om Victoria og David Beckham tilbringer mye tid sammen, skal det ikke være særlig populært at sistnevnte tilbringer mye tid med modeller. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at det i lang tid har versert rykter om at ikke alt skal være like rosenrødt i ekteskapet til David (43) og Victoria Beckham (44).

Stjerneparet, som giftet seg i 1999, har ved flere anledninger måtte avkrefte rykter om brudd, og nå spekuleres det nok en gang på at David og Victorias ekteskap henger i en tynn tråd.

Ifølge den britiske tabloidavisen The Sun, skal nemlig den tidligere Spice Girls-stjernen se rødt over et av ektemannens ferske vennskap. David skal ha funnet tonen med den tidligere supermodellen Helena Christensen (50), noe som ikke faller i særlig god jord hos Victoria.

Sjalu

David og den danske modellen skal ha utviklet vennskapet under en fest i Miami i desember, som også ble foreviget på Instagram.

View this post on Instagram

Ballin’

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

Dansken er imidlertid ikke den eneste som får Victoria til å se rødt. David skal nemlig også ha festet med Bella Hadid (22), Gigi Hadids (23) yngre søster, i Miami.

- Victoria er ofte nervøs over Davids vennskap med kvinnelige kjendiser. Det er naturligvis litt sjalusi over at hun helst vil tilbringe mer tid med ham, har en kilde uttalt, ifølge avisen.

- David og Helena fant tonen med det samme, fortsetter kilden.

Videre kommer det frem at fotballstjernen og Bella Hadid skal ha tilbragt mye tid sammen og vært sammen ved flere anledninger. Det er spesielt en kveld i Miami Victoria skal ha blitt rasende over.

- (...) Hun hadde ikke mulighet til å delta, forklarer kilden.

Duoen skal også ha blitt fotografert sammen ved flere anledninger.

MYE TID SAMMEN: David og Bella har blitt fotografert sammen flere ganger. Blant annet her i november i fjor. Foto: NTB Scanpix
MYE TID SAMMEN: David og Bella har blitt fotografert sammen flere ganger. Blant annet her i november i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kommenterte ryktene

Dette er ikke første gang Victoria og David Beckham har blitt utsatt for brudd- og sjalusirykter. Blant annet i fjor sommer sto de i stormen av rykter, og måtte til slutt se seg nødt til å kommentere saken - noe de gjorde gjennom sin talsperson.

Ifølge People tok det fullstendig av i sosiale medier.

- Spekulasjonene er bare tull. Dette er falske rykter som har fått næring i sosiale medier. De skal ikke skilles, uttalte representanten til ukebladet.

Verken David eller Victoria, som har fire barn sammen, har uttalt seg direkte om de angivelig falske skriveriene.

Holder sammen

Til tross for massiv medieoppmerksomhet, utroskapsrykter og at de begge har vært travelt opptatt med suksessfulle karrierer, ofte på ulike kontinenter over lang tid, har Victoria og David altså holdt sammen i over 20 år.

Det var i 1997 at paret møtte hverandre i forbindelse med en fotballkamp for veldedighet. På denne tiden var hun fortsatt med i Spice Girls - og «Posh Spice» falt øyeblikkelig for den verdenskjente Manchester United-spilleren.

Duoen fikk raskt kallenavnet «Posh and Becks» i britiske medier, og 4. juli 1999 giftet kjendisparet seg i en overdådig seremoni på et slott i Irland.

I 2017 avslørte David at han og kona, som ofte deler søte hyllester til hverandre på sosiale medier, hadde fornyet ekteskapsløftene - i all hemmelighet.

OVERRASKER: David Beckham er på forsiden av Love Magazines første utgave i 2019, der han viser seg fram med fargerik sminke. Her får du en smakebit fra Beckhams spesielle oppdrag for magasinet. Vis mer

LES OGSÅ: Trygler fansen om å be for ham

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer