KNUST: Madonnas sønn David er knust etter at storebroren Rocco flyttet fra USA og til farens hjem i London. 
 Foto: Ap
KNUST: Madonnas sønn David er knust etter at storebroren Rocco flyttet fra USA og til farens hjem i London. Foto: ApVis mer

- Davids hjerte er knust etter at broren flyttet

Madonnas yngste sønn tar storebroren Roccos flytting til London svært tungt.

SEOGHØR.NO: Den siste tiden har vært ekstra tung for popikonet Madonna (57). På slutten av fjoråret valgte nemlig sønnen Rocco (15) å rømme til faren Guy Ritchie (47) i London.

For noen få uker siden ble det kjent at den kjente filmregissøren fikk medhold i retten, og at Rocco nå kan bo permanent med Guy og hans nye kone og barn. 

Madonna har ikke lagt skjul på at hun har tatt den vonde beskjeden med et svært tungt hjerte, men det er ikke bare hun som sørger over at Rocco har flyttet over dammen.

Også lillebror David (10), som Madonna og Guy Ritchie adopterte to år før de skilte lag i 2008, er fullstendig hjerteknust over at han ikke bor sammen med storebroren lenger. 

- Alle snakker om Madonna og Guys krangling over Rocco, men det er mye mer som skjer. Situasjonen er vanskelig for alle involverte, og David er virkelig utsatt, sier en kilde til Sunday Mirror, ifølge The Sun. 

Saken fortsetter under bildet.

BRØDRE: David (t.h) savner storebror Rocco etter han flyttet til London i slutten av desember.  Foto: Epa
BRØDRE: David (t.h) savner storebror Rocco etter han flyttet til London i slutten av desember. Foto: Epa Vis mer

Rocco var bare fem år gammel da David kom inn i familien deres, og de har vokst opp sammen i Madonnas hjem i New York - også sammen med Madonnas datter Lourdes (19).

- David har sett opp til Rocco hele livet. Nå ser de hverandre sjelden, og det blir bare mer og mer vanskelig for ham, forteller kilden. 

Får hjelp av datteren

DA ALT VAR IDYLL: Madonna og Guy Ritchie fotografert i 2007 - et år før skilsmissen - med deres felles sønn Rocco, og Madonnas datter Lourdes. Foto: Pa Photos
DA ALT VAR IDYLL: Madonna og Guy Ritchie fotografert i 2007 - et år før skilsmissen - med deres felles sønn Rocco, og Madonnas datter Lourdes. Foto: Pa Photos Vis mer

Madonna skal angivelig ikke ha sett sin 15 år gamle sønn Rocco siden de to kranglet i november. Venner av «Like a Virgin»-sangeren frykter at Madonna ikke kommer til å håndtere alt som har skjedd den siste tiden. 

- De frykter hun kan få et stress-relatert sammenbrudd, skriver avisen The Sun.

Ifølge DailyMail har sangeren uttalt til nære venner at hun «har mistet sin sønn», og at hun har «akseptert at kampen er tapt». 

Nå skal datteren Lourdes (19) hjelpe moren å ta opp kontakten med Rocco.

- Hun er veldig bekymret for moren sin, sier en kilde til avisen.

57-åringen er for tiden på turné, og da hun sto på scenen i New Zealand brøt hun sammen. Hun fortalte publikum at det ikke finnes noen større kjærlighet enn en mors kjærlighet overfor sin sønn.

- Hvis jeg snakker for mye om det kommer jeg til å gråte. Jeg håper han hører dette en gang. Jeg savner ham så mye, fortalte hun publikum med klump i halsen. Madonna dediserte låten «La Vie en Rose» til sin sønn.

LES OGSÅ: Hyller eks-kona etter samlivsbruddet