David var én av syv!

Madonna skal ha takket nei til syv andre gutter, før hun bestemte seg for å adoptere lille David (1)

I MAMMAS ARMER: Madonna holdt lille David tett inntil seg på flyplassen. Foto: STELLA PICTURES
I MAMMAS ARMER: Madonna holdt lille David tett inntil seg på flyplassen. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO:  Barnehjemmet i Malawi, hvor lille David tidligere bodde, avslører at den lille gutten ikke var den første Madonna kastet sine øyne på.LES OGSÅ: - Han kalte meg mamma

Sjefen for barnehjemmet Lucy Chipeta sier til Sunday times at de forsøkte å overtale Madonna til å ta noen av de andre guttene som bodde på hjemmet..


- Den fantes andre gutter som desperat trengte hjelp. Vi hadde jublet om hun hadde valgt noen av dem, sier hun.


LES MER: Vil adoptere jente ogsåMadonna på sin side har tidligere uttalt at hennes nye sønn var svært syk da hun møtte han for første gang.


- Han hadde lungebetennelse og kunne nesten ikke puste. Faren hans var redd for at han måtte legge sitt tredje barn i graven om jeg ikke tok David til meg, sa hun.


SE VIDEO: Madonna snakker ut hos OprahMadonna har den siste tiden vært i USA for å promotere sin nye barnebok, og hun ble sterkt kritisert for å ta med lille David ut av landet allerede nå....


Men da hun og familien skulle reise fra Statene, ble det ikke gjort forsøk på å skjule den lille. Madonna holdt David i armene mens de spankulerte på JFK-flyplassen før hjemreisen til London.


LES MER: Barnefaren snakker utLES OGSÅ: Har troen på Madonna som mor

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer