I MAMMAS ARMER: Madonna holdt lille David tett inntil seg på flyplassen. Foto: STELLA PICTURES
I MAMMAS ARMER: Madonna holdt lille David tett inntil seg på flyplassen. Foto: STELLA PICTURESVis mer

David var én av syv!

Madonna skal ha takket nei til syv andre gutter, før hun bestemte seg for å adoptere lille David (1)

SEHER.NO:  Barnehjemmet i Malawi, hvor lille David tidligere bodde, avslører at den lille gutten ikke var den første Madonna kastet sine øyne på.LES OGSÅ: - Han kalte meg mamma

Sjefen for barnehjemmet Lucy Chipeta sier til Sunday times at de forsøkte å overtale Madonna til å ta noen av de andre guttene som bodde på hjemmet..


- Den fantes andre gutter som desperat trengte hjelp. Vi hadde jublet om hun hadde valgt noen av dem, sier hun.


LES MER: Vil adoptere jente ogsåMadonna på sin side har tidligere uttalt at hennes nye sønn var svært syk da hun møtte han for første gang.


- Han hadde lungebetennelse og kunne nesten ikke puste. Faren hans var redd for at han måtte legge sitt tredje barn i graven om jeg ikke tok David til meg, sa hun.


SE VIDEO: Madonna snakker ut hos OprahMadonna har den siste tiden vært i USA for å promotere sin nye barnebok, og hun ble sterkt kritisert for å ta med lille David ut av landet allerede nå....


Men da hun og familien skulle reise fra Statene, ble det ikke gjort forsøk på å skjule den lille. Madonna holdt David i armene mens de spankulerte på JFK-flyplassen før hjemreisen til London.


LES MER: Barnefaren snakker utLES OGSÅ: Har troen på Madonna som mor