David og Victoria overrasket vesle Harper Beckham

Det er ingen tvil om hvem som er familiens vesle prinsesse!

SØT GAVE: David og Victoria Beckham overrasket vesle Harper med en hjerteformet ballong. Foto: Splash News
SØT GAVE: David og Victoria Beckham overrasket vesle Harper med en hjerteformet ballong. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: David (40) og Victoria (41) Beckham blir stadig hyllet for sitt tilsynelatende lykkelige familieliv med barna Brooklyn (16), Romeo (13), Cruz (10) og Harper (4). 

Den tidligere fotballhelten legger heller ikke skjul på at han har et helt spesielt forhold med sin eneste datter.

På de nyeste bildene av David, Victoria og vesle Harper, er trioen på vei hjem etter et besøk hjemme hos filmregissør Guy Ritchie (47). 

Og selv om både David og Victoria er vant til mye oppmerksomhet, er det liten tvil om at det datteren som bestemmer på hjemmebane.

Pappa David holder konstant fast i fireåringens hånd, mens mamma Victoria holder en hjerteformet ballong som angivelig er en gave til Harper. 

Saken fortsetter under bildet. 

KJENDISVENNER: Stjerneparet vinket farvel til deres gode venn Guy Ritchie etter å ha besøkt ham i hans hjem i London.  Foto: Splash News
KJENDISVENNER: Stjerneparet vinket farvel til deres gode venn Guy Ritchie etter å ha besøkt ham i hans hjem i London. Foto: Splash News Vis mer

Nekter å klippe håret 

Lille Harper er i likhet med sine verdensberømte foreldre moteriktig kledd i en lang hvit kjole, sorte lakk sko og langt krøllete hår.

David har tidligere innrømmet at det er han som har bestemt at fireåringen ikke skal klippe det lange, tykke håret.

- For rundt ett år siden sa min kone at vi kanskje burde klippe Harpers hår, og da svarte jeg: «Nei! Vi må la det vokse. Ikke. Rør. Håret!» har han fortalt til nettstedet Yahoo! Style.

- Vi har ikke klippet håret hennes siden hun ble født. Det er derfor det nesten rekker henne til knærne.

Saken fortsetter under bildet.

PAPPAS STJERNE: David Beckham nekter å la vesle Harper klippe sitt lange hår. Her er duoen sammen på flyplassen i Los Angeles.  Foto: Splash News
PAPPAS STJERNE: David Beckham nekter å la vesle Harper klippe sitt lange hår. Her er duoen sammen på flyplassen i Los Angeles. Foto: Splash News Vis mer

Kjekkasen har tidligere innrømmet til The Sun at han har et helt spesielt bånd med sitt yngste barn og sagt at det er annerledes å oppdra en jente enn en gutt.

- Å ha en datter er en helt annen greie. Jeg sier ikke at jeg elsker henne høyere, men guttene er mer selvstendige.

Overbeskyttende far

Den tatoverte 40-åringen har innrømmet at han er spesielt overbeskyttende over Harper, og at han kommer til å være streng mot henne når hun blir i tenårene. 

- Hun får ikke lov til å gå ut. Hun skal være som Rapunzel, oppe i tårnet, har han uttalt. 

Han har også fortalt at det vesle sjarmtrollet har en helt spesiell makt over ham. 

- Jeg har ingen makt over den lille jenta. Ingen makt i det hele tatt. Jeg er definitivt strengere med guttene enn med Harper, og det fører selvfølgelig til problemer med min kone, har han fortalt til Entertainment Tonight.

KJERNEFAMILIE: David og Victoria er stolte av alle sinne fire barn. Fra venstre: Romeo, Harper, Cruz og Brooklyn. Foto: Xposure
KJERNEFAMILIE: David og Victoria er stolte av alle sinne fire barn. Fra venstre: Romeo, Harper, Cruz og Brooklyn. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Brooklyn Beckham (16) fikk drømmejobb bak kamera

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer