GIFTEKLARE: Prinsesse Eugenie og hennes utkårede Jack Brooksbank skal i oktober endelig bli mann og kone. Foto: NTB Scanpix
GIFTEKLARE: Prinsesse Eugenie og hennes utkårede Jack Brooksbank skal i oktober endelig bli mann og kone. Foto: NTB ScanpixVis mer

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbanks bryllup:

- David og Victoria Beckham blant bryllupsgjestene

Ekteparet skal være blant de mange stjernene som er bedt i det kongelige bryllupet.

Den britiske prinsesse Eugenie (28) skal om kort tid gifte seg med kjæresten Jack Brooksbank (32), og spekulasjonene er allerede i full gang om hvilke celebre gjester som er invitert i det kongelige bryllupet.

Bryllupet skal finne sted den 12. oktober i St.George`s Chapel i Windsor, og føyer seg inn i rekken av de mange store begivenhetene til det britiske kongehuset den siste tiden.

Eugenie er kjent for å ha gode relasjoner med flere av de største kjendisene, og sammen med forloveden Jack, som skal være en tidligere nattklubbeier, forventes det derfor en svært glamorøs gjesteliste.

Overdådig gjesteliste

Ifølge avisen Express, forventes det blant annet at poplegenden Elton John (71) og ektemannen David Furnish (55) skal dukke opp som gjester i det kongelige bryllupet.

Den britiske musikeren har vært gjest i flere kongelige arrangementer tidligere, inkludert foreldrene til prinsesse Eugenie, hertug Andrew og hertuginne Sarah sitt kongelige bryllup i 1986.

Saken fortsetter nedenfor.

EKTEPAR: David og Elton forlater kirken etter vielsen til Meghan og Prins Harry i mai. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: David og Elton forlater kirken etter vielsen til Meghan og Prins Harry i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den anerkjente artisten opptrådde også i Meghan Markle (37) og Prins Harry (33) sitt storslagne bryllup i mai.

Det ryktes også at Robbie Williams (44) sin datter Theodora Rose (5), skal være en av brudepikene i bryllupet. Hvis dette stemmer vil nok både Robbie og skuespillerkona Ayda Field (39) dukke opp i bryllupet.

En annen nær venn av prinsessen er artisten Ellie Goulding (31).

De to skal ha tilbrakt en ferie sammen i Jordan tidligere i år, og det spekuleres i om «Love Me Like You Do» - sangeren skal være en av de som opptrer i det kongelige bryllupet.

Stort nettverk

Modellen Cara Delevingne (26) kan også være en del av gjestelisten, da hun og Eugenie skal være nære venner og tidligere har tilbrakt flere kvelder ute sammen i London.

Andre kjente fjes som forventes er stjerneparene George (57) og Amal Clooney (40), og David (43) og Victoria Beckham (44). Alle fire var også gjester i bryllupet til Meghan og Harry i mai.

Saken fortsetter nedenfor.

FARGERIK: George Clooney og kona Amal var tilstede i det kongelige bryllupet i mai. Foto: NTB Scanpix
FARGERIK: George Clooney og kona Amal var tilstede i det kongelige bryllupet i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge avisen kan det se ut til at sangeren James Blunt (44) også kan ha sneket seg med på gjestelisten. 44-åringen ble kjent med prinsesse Eugenie gjennom kona Sofia Wellesley (35) sine foreldre, Lord John Henry og Lady Corinne Wellesley.

Det spekuleres også i om Prins Harry sin ekskjæreste Cressida Bonas (29) står på gjestelisten, ettersom hun skal være en nær venn av Eugenie.

STJERNEPAR: David og Victoria kledde seg i helsort i bryllupet til Meghan og Harry. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: David og Victoria kledde seg i helsort i bryllupet til Meghan og Harry. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge nettstedet, bekreftet den kongelige familien forrige måned at 1200 mennesker vil bli invitert til å være med å feire det kongelige bryllupet utenfor slottet.

Kan droppe bryllupet

Det var i januar nyheten om at den britiske prinsessen hadde forlovet seg ble kjent gjennom en uttalelse fra Buckingham Palace. Der ble det kjent at forlovelsen hadde funnet sted i Nicaragua tidligere samme måned.

De to turtelduene har vært sammen siden 2010, etter å ha blitt introdusert for hverandre via felles bekjente under en skitur i Verbier i Sveits.

Det er en selvfølge at den britiske kongefamilien er tilstede under den store begivenheten i oktober, men tidligere denne måneden ryktes det at hertuginne Kate Middleton ser seg nødt til å droppe det kongelige bryllupet.

Saken fortsetter nedenfor.

SØSKENKJÆRLIGHET: Det kan hende at Kate velger søsterens fødsel fremfor det kongelige bryllupet. Foto: NTB Scanpix
SØSKENKJÆRLIGHET: Det kan hende at Kate velger søsterens fødsel fremfor det kongelige bryllupet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Harpers Bazaar er nemlig fødselen til Pippa Middleton (34), søsteren til Kate, ventet samtidig som bryllupet til dronning Elizabeth (92) sitt barnebarn. Dette skal gjøre at Kate ser seg nødt til å måtte velge mellom de to store hendelsene.

Nettsiden skriver dermed at hvis det viser seg at Pippa føder samtidig som prinsesse Eugenie skal gifte seg, vil Kate mest sannsynlig velge å stå ved søsterens side.

Saken fortsetter nedenfor.

Ønsker et plastfritt bryllup

Dette året har, som nevnt, vært i overkant hektisk for den britiske kongefamilien, med hele to royale bryllup oppført i kalenderen. Til tross for at familien er en av verdens mest omtalte, er det sjeldent at medlemmer av kongefamilien stiller opp til intervju.

I anledning det kommende bryllupet valgte prinsesse Eugenie og hennes eldre søster prinsesse Beatrice å bli intervjuet i septemberutgaven av motemagasinet Vogue.

Den kommende bruden er klar over at hun må føre sine bestemors holdninger videre, men det ser ikke ut til å stresse prinsessen.

- Jeg er ikke stresset i det hele tatt. Det er veldig nervepirrende for du vil jo at alt skal være perfekt, men så innser du at du skal være med den du elsker for resten av livet, og da spiller ikke noe annet noen rolle, sa hun i intervjuet.

Eugenie avslørte også til magasinet at hun har tatt et drastisk valg sammen med sin kommende ektemann. Paret har nemlig bestemt seg for å leve et liv totalt uten plastikk.

- Hele huset mitt er anti-plast nå, og Jack og jeg vil at bryllupet vårt skal være sånn også.

LES OGSÅ: Derfor bruker hertuginne Meghan for store sko

Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Popstjernen er ikke til å kjenne igjen

Popstjernen er ikke til å kjenne igjen

Nå svarer hun på twerke-bråket

Nå svarer hun på twerke-bråket

Derfor får hun ikke møte «stedatteren»

Derfor får hun ikke møte «stedatteren»

Dette gjorde kjendisene for 10 år siden

Dette gjorde kjendisene for 10 år siden

Derfor vil hun droppe alkohol i 18 år

Derfor vil hun droppe alkohol i 18 år

- Sexy handler ikke om å bruke push-up BH, rød leppestift og høye hæler

- Sexy handler ikke om å bruke push-up BH, rød leppestift og høye hæler

Brudd etter fem år

Brudd etter fem år

- Hun holder det ikke ut

- Hun holder det ikke ut

- Jeg får tilsendt mye rart som jeg ikke forstår

- Jeg får tilsendt mye rart som jeg ikke forstår

Viste sin kjærlighet på rød løper

Viste sin kjærlighet på rød løper

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255