GODE VENNER: Pamela Anderson og David Hasselhoff spilte sammen i «Baywatch» i en årrekke. Her er de avbildet ved seriens begynnelse i 1989. Foto: THE BAYWATCH COMPANY
GODE VENNER: Pamela Anderson og David Hasselhoff spilte sammen i «Baywatch» i en årrekke. Her er de avbildet ved seriens begynnelse i 1989. Foto: THE BAYWATCH COMPANYVis mer

David Hasselhoff nektet å se på Pamelas sextape

- Ville vært som å se på søstera mi, mener «Baywatch»-stjernen.

Før Paris Hilton (35) og Kim Kardashian (35) hadde lov til å kle av seg foran kamera, var det Pamela Anderson (48) og Tommy Lee (53) som var synonymt med ordet sextape.

David Hasselhoff (63) og Pamela Anderson var kolleger i TV-serien «Baywatch» og gode venner på privaten.

Før helga var han gjest på radioprogrammet «Dirty, Sexy, Funny with Jenny McCarthy», hvor han fikk spørsmål om han hadde sett den famøse videoen.

- Nei, nei. Jeg kjente henne jo. Det ville vært som å se på søstera mi. Jeg kunne ikke gjøre det, sa han, ifølge People.

Ble truet med hagle

I 1995 ble tre private videokassetter, som blant annet inneholdt kjendisparet i seksuell utfoldelse, stjålet fra en safe i hjemmet deres i Los Angeles. I løpet av tolv måneder omsatte den redigerte videoen for rundt 572 millioner kroner - mot Anderson og Lees vilje.

I et intervju med Rolling Stone har mannen som stjal videokassettene fortalt om tyveriet.

Elektrikeren Rand Gauthier, som nå er 57 år, var leid inn til oppussinga av Pamela Anderson og Tommy Lees Malibu-villa, men ble sparket, sammen med resten av arbeiderne, fordi paret mente de gjorde en for dårlig jobb. Da Gaulthier kom tilbake for å hente verktøyene sine, hevder han at Tommy Lee truet ham og en kollega med ei hagle.

- Jeg var ikke særlig populær, men jeg hadde aldri blitt truet med ei hagle før. Det ødela hodet mitt, sa Gaulthier til Rolling Stone.

Kledde seg ut som hund

Han ville ha hevn, og la dermed en plan om å stjele den digre safen han visste sto i Tommy Lees garasje - uten å være klar over hva den skulle vise seg å inneholde.

Gaulthier forteller til Rolling Stone at han brukte hele sommeren på å planlegge tyveriet.

- Jeg tok meg god tid til å overvåke huset.

Noen dager før Halloween gikk Gaulthier til verks. Han tok seg inn på eiendommen mens han kravlet på alle fire. Over seg hadde han en skinnfell laget av jak, slik at han skulle se ut som familiens hund på overvåkningskameraene han selv hadde installert.

Gaulthier forklarer videre at han slo av kameraene, gikk inn i huset via Anderson og Lees soverom og ut i garasjen. Der fant han safen, som var gjemt i veggen, og tippet den over på ei medbragt tralle.

Vel ute på gata igjen, forklarer Gaulthier at han la seg på rygg og brukte føttene til å løfte safen, som veide over 230 kilo, fra tralla og inn i varebilen.

Fremdeles elektriker

Rolling Stone påpeker i artikkelen at Gaulthiers påståtte «beinpressøvelse» bør tas med en klype salt, fordi de mener det var usannsynlig at Gaulthier gjennomførte tyveriet alene. Særlig fordi han har fortalt andre versjoner av historien til venner tidligere, som involverte medsammensvorne.

Rockeren Tommy Lee har selv fortalt i boka «The Dirt» at han mener at safen ble løftet med en kran.

Det var imidlertid etter at tyveriet var gjort, at problemene for elektrikeren Gaulthier, som senere prøvde seg en periode som pornoskuespiller, begynte for alvor. På et tidspunkt måtte han gjemme seg fra både politi, advokater, torpedoer og mafia, og Gaulthier har aldri tjent ei krone på opptakene han stjal.

Nesten tyve år etterpå jobber han fremdeles som elektriker i Los Angeles, og skryter i ny og ne om at det var han som stjal Pamela Andersons sexteip. Selv om det sjelden er noen som tror ham, er han stolt over å ha tilgjengeliggjort parets intime øyeblikk for allmennheten.

- Det var søtt. Det var et forelska par som hadde det morsomt, noe som er en fantastisk ting. Jeg er sjalu og skulle ønske jeg fikk oppleve noe slikt, sier Gaulthier til Rolling Stone.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Jeg er lettet over at jeg aldri fikk barn