FJERNER HASSEL: David Hasselhoff påstår at han nå bare heter David Hoff. Foto: Xposure
FJERNER HASSEL: David Hasselhoff påstår at han nå bare heter David Hoff. Foto: XposureVis mer

David Hasselhoff bytter etternavn

- Dette er en stor lettelse for meg, sier «Baywatch»-stjernen.

SEOGHØR.NO: Skuespillerstjernen David Hasselhoff (63) har ett av verdens mest kjente etternavn, blant annet takket være sin innsats i 90-tallsserien «Baywatch».

Han har også ofte selv slått mynt på sitt populære etternavn, blant annet ved å selge fans effekter med uttrykket «Don't hassle the Hoff».

Bytter etternavn

28 ÅR YNGRE KJÆRESTE: David er sammen med 28 år yngre Hayley Roberts. Foto: Polaris
28 ÅR YNGRE KJÆRESTE: David er sammen med 28 år yngre Hayley Roberts. Foto: Polaris Vis mer
TV-SUKSESS: Skuespilleren gjorde kjempesuksess på 90-tallet med Baywatch. Her er han sammen med Pamela Anderson. Foto: THE BAYWATCH COMPANY / Album
TV-SUKSESS: Skuespilleren gjorde kjempesuksess på 90-tallet med Baywatch. Her er han sammen med Pamela Anderson. Foto: THE BAYWATCH COMPANY / Album Vis mer

Det melder stjernen selv i en video han la ut på YouTube.

I videoen forteller skuespilleren at han dropper «Hassel» fra etternavnet, og at han fra nå av bare skal gå under navnet David Hoff.

- Jeg har ønsket å kvitte meg med «Hassel» i mange år nå. Og nå er det hele offisielt, sier han ifølge nettstedet Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.


Nettstedet skal selv ha forsøkt å komme i kontakt med stjernen, for å få det hele bekreftet. Det har de ikke lyktes med.

- Dette er store nyheter og en stor lettelse for meg. Det føles veldig bra, sier han.

«Baywatch»-stjernen er for tiden aktuell med TV-serien «Hoff the record», som sendes på BBC Brit.LES OGSÅ: Her er han badevakt igjen