- David er sexgal

Men selv hevder Courteney Cox at hun ikke har hatt sex siden bruddet.

TAR FARVEL: Courteney Cox sier ha det til eksamannen David Arquette etter showet til Howard Stern.  Foto: All Over Press
TAR FARVEL: Courteney Cox sier ha det til eksamannen David Arquette etter showet til Howard Stern. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Friends»-stjernen Courteney Cox (46) hevder at et av problemene i ekteskapet hennes med David Arquette (39) var at han er gal etter sex, skriver FemaleFirst.

Cox og ektemannen gikk fra hverandre etter 11 år i oktober i fjor. Stemningen mellom dem var langt fra naturlig da de tidligere i uken møttes på filmpremieren av «Skrik 4».

- Et av problemene i vårt forhold er at når jeg trengte trøst fra David, kunne han ikke putte armene rundt meg i ett sekund uten å få ereksjon, sa Cox i et intervju hun hadde sammen med eksmannen hos Howard Stern.


Under intervjuet innrømmet Arquette at forholdet nok er over for godt.

- Jeg tror du er over det, kjære. Du må bare innrømme det, og så kan vi finne ut hva neste steg blir, sa Arquette om separasjonen.

Cox på sin side la vekt på at de to fortsatt har sterke følelser for hverandre, men at de er veldig ulike som personer. Også etter at David la seg inn på rehab og kuttet ut alkoholen, liker han å feste.

- Jeg er mye mer innadvent og hjemmekjær, uttalte Cox i intervjuet.

Courteney Cox har etter bruddet blitt koblet til to av sine motspillere i «Couger Town». Først med Brian Van Holt, og nå den siste tiden med Josh Hopkins (40), som hun nylig var på ferie sammen med. Men overfor Stern så nekter hun for at hun har datet noen etter bruddet og la til:

- Jeg har ikke hatt sex etter bruddet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her går det helt galt for Courteney

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer