- David er Madonnas sønn

Lille David kan nå se frem til et liv i luksus med mamma Madonna!

MAMMA IGJEN: Madonna har tidligere benektet at hun kom til Afrika for å adoptere. Foto: AP/Scanpix
MAMMA IGJEN: Madonna har tidligere benektet at hun kom til Afrika for å adoptere. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Onsdag publiserte den britiske tabloidavisen The Sun et stort bilde av Madonna der hun bærer en malawisk gutt på ryggen, slik afrikanske mødre gjør.  Daily Mail viser frem dette bildet av lille David, som de mener er Madonnas adoptivsønn.

- Jeg er svært lykkelig. Som du kan se, så er landsbyen vår svært fattig, sier hans pappa Yohane Banda (32) til The Sun. Han tjener knapt 20 kroner i uka på å dyrke poteter og løk, og bor i en leirhytte. Faren har ikke vært i stand til å ta seg av gutten, etter at moren Marita (28) døde av komplikasjoner en uke etter fødselen.

Yohane har ikke møtt Madonna, men er blitt fortalt at sønnen er blitt adoptert av en berømt amerikansk musiker.

- Jeg er sikker på at han blir lykkelig i Amerika. Jeg har fått høre at David skal komme tilbake regelmessig for å bli kjent med røttene sine, sier Yohane ifølge The Sun.

Madonna skal ha falt for den lille gutten, David Banda, på det kristne barnehjemmet Home for Hope utenfor Mchinji, nær grensen til Zambia. Hun lekte med barna og delte ut barneboka si "The English Roses".

- Hun bar ham på ryggen, noe som er svært symbolsk siden det er slik malawiske mødre bærer sine barn. Du kunne se på ansiktet hennes at det var riktig for henne å velge ham, sier en kilde til avisen.

- Hun var så opprømt. Hun smilte og lo mens hun bar David på ryggen, sier Thomson Chipeta, sønnen til pastoren som driver barnehjemmet.

Gutten bor nå sammen med artisten Madonna og ektemannen Guy Ritche på hotellet, og ekteparet venter på at papirene skal gå i orden.

Madonna er god for nærmere 3 milliarder kroner, og lille David får vokse opp i familiens to hjem i England og USA sammen med Madonnas to barn Lourdes (9) og Rocco (5).

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer