BEKYMRET: David Beckham skal være ekstremt bekymret etter at hans niese nå har blitt smittet av svineinfluensa. Foto: All Over Press
BEKYMRET: David Beckham skal være ekstremt bekymret etter at hans niese nå har blitt smittet av svineinfluensa. Foto: All Over PressVis mer

- David er ekstremt bekymret

Fotballstjernens niese smittet av svineinfluensa.

SEHER.NO: Den engelske fotballstjernen David Beckham (34) har fått forbud mot å besøke sin eldre søster Lynne og hennes barn, etter at Georgina (11), Freddie, (9) og Joshua (4) etter at Georgina er blitt smittet av den beryktede svineinfluensaen.

Familien har nemlig blitt satt i karantene, og har fått beskjed om at de skal holde seg innendørs i deres hjem, skriver Daily Express.

Den 11 år gamle jenta pådro seg viruset etter en skoleutflukt til en fornøyelsespark forrige uke.
David Beckham har alltid vært meget glad i Georgina. Nå har han sendt henne en kjærlig hilsen med ønske om en hurtig bedring.

Fotballspilleren, som nå befinner seg på Seychellerne med sin kone Victoria for å feire deres ti års bryllupsdag, er ifølge avisen ekstremt bekymret for sin niese.

Men Georgina er ikke alene: Også tre andre på samme alder har blitt diagnostisert med svineinfluensa, etter at en gruppe på nesten 90 elever fra St. Edwards Church of England school i Romford i Essex besøkte aktivitetsleiren i Hindhead i Surrey. Alle som deltok i utflukten holder seg nå hjemme og blir behandlet med anti-stoffet Tamiflu.

Skal man tro Daily Express kom Georgina seg til legen etter at hun hadde klaget på hodepine og halssmerter, og hun ble straks satt på medisiner.

- Jeg fikk en telefonoppringning som dreide seg om at Georgina var blitt dårlig, og at de ville ta med seg alle barna hjem. Dermed tok jeg henne med til legen, som sa at de var 99 prosent sikre på at hun hadde H1N1. David har allerede ringt og ønsket henne god bedring. Og hun har det allerede bedre, sier moren Lynne til Daily Express.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Posh har fjernet silikonen