GUDFAR: Liv Tylers kjæreste, David Gardner, er en av David Beckhams nærmeste venner. Nå har paret gitt den tidligere fotballspilleren æren av å være lille Sailor (7 mnd.) sin gudfar. Foto: Scanpix
GUDFAR: Liv Tylers kjæreste, David Gardner, er en av David Beckhams nærmeste venner. Nå har paret gitt den tidligere fotballspilleren æren av å være lille Sailor (7 mnd.) sin gudfar. Foto: ScanpixVis mer

- David er babyens gudfar

Nå bekrefter Liv Tyler ryktene om at lille Sailors gudfar slett ikke er hvem som helst.

SEOGHØR.NO: 2015 har vært et lykkens år for vakre Liv Tyler (38).

I februar ble «Armageddon»-stjernen mor for andre gang, da hun og kjæresten David Gardner fikk sønnen Sailor (7 mnd.).

​Denne uken ble det også kjent at paret har forlovet seg.

Nå skaper brunetten enda en gang overskrifter; søndag la hun nemlig ut et bilde av Sailor sammen med faren og gudfaren – som er selveste David Beckham (40).

Se bildet øverst i saken!

«Søte gutter!! Sailor spiller lunsj med pappaen sin og gudfaren sin», skrev Tyler under innlegget.Den tidligere fotballspilleren er en av Gardners nærmeste venner, og det er tydelig at han også har et svært godt forhold til «Ringenes Herre»-skuespilleren.

Tyler la ut enda et bilde fra lunsjen, hvor man kan se Beckhams tatoverte hånd og fingrene til lille Sailor som tar et godt tak rundt gudfarens tommel.

Ryktene om at 40-åringen skulle få det ærefulle oppdraget begynte å svirre allerede april.

- Dave og Becks var forlovere i hverandres bryllup, og deltar på små og store begivenheter i hverandres liv. Dave vet at Becks alltid vil ha en bra innflytelse på barna. Han er det perfekte valg, skrev The Sun om saken den gang.

LES OGSÅ: Slik avslørte de det uvanlige babynavnet