- David Beckham vurderer å bli den nye James Bond

Det hevdes at den tidligere fotballspilleren vil ta på seg rollen som agent 007.

KAN BLI SKUESPILLER: Tidligere har David Beckham dukket opp i flere reklamer, og nå skal kjekkasen tenke på å ta skuespillerkarrieren et steg lenger ved å ta på seg rollen som James Bond. Foto: Zuma Press
KAN BLI SKUESPILLER: Tidligere har David Beckham dukket opp i flere reklamer, og nå skal kjekkasen tenke på å ta skuespillerkarrieren et steg lenger ved å ta på seg rollen som James Bond. Foto: Zuma Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er to år siden David Beckham (40) la fotballskoene på hylla da han forlot klubben Paris Saint-Germain.

Siden den gang har han fokusert på karrieren som forretningsmann og modell, og tilbrakt mye tid med sine fire barn og designerkona Victoria Beckham (41).

Nå skal den ettertraktede kjekkasen være klar for nye utfordringer.

Britiske medier hevder nemlig at David vil prøve seg som skuespiller og at han vurderer å ta på seg rollen som selveste James Bond.

I dag er det Daniel Craig (47) som har rollen, men han har nylig innrømmet at han vil si seg ferdig med tiden som agent 007.

Saken fortsetter under bildet.

MY NAME IS BOND: David Beckham kan ta over for Daniel Craig og ble den nye James Bond 007. Foto: NTB Scanpix
MY NAME IS BOND: David Beckham kan ta over for Daniel Craig og ble den nye James Bond 007. Foto: NTB Scanpix Vis mer– Jeg har et liv og jeg vil gjerne komme meg videre med det, sa Craig til Esquire.

Tidligere har det blitt spekulert i om «Luther»-stjernen Idris Elba ble 47-åringens etterfølger, men nå meldes det altså at David er en mulighet.

Fra før av har den tidligere fotballspilleren medvirket i kortfilmen «Outlaw», og neste år kan han ses i regissør-vennen Guy Ritchies film «Knights of the Roundtable: King Arthur».

– Jeg er klar over at mange idrettsutøvere har gått inn i filmens verden og mislyktes med det. Skuespillet jeg har gjort hittil har jeg elsket. Nå vil jeg skaffe meg erfaring og se hvor det tar meg, sier David selv ifølge Daily Star.

Ryktene begynte først å svirre etter at fansen tok til sosiale medier for å lansere David som den nye James Bond, blant annet i kombinasjon med manipulerte bilder av ham.

LES OGSÅ: Brooklyn Beckham gjør som foreldrene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer