LIKE: Likheten er stor mellom den tidligere fotballspilleren David Beckham og sønnen Brooklyn. Dette bildet delte han på sin Instagram-profil. Foto: Instagram / David Beckham
LIKE: Likheten er stor mellom den tidligere fotballspilleren David Beckham og sønnen Brooklyn. Dette bildet delte han på sin Instagram-profil. Foto: Instagram / David Beckham Vis mer

David Beckham:

David Beckham og sønnen overrasket på Instagram

Likheten er slående mellom far og sønn. 

Publisert

(Seoghør.no): De er en del av verdens mest berømte familie og er ikke redde for å vise sin kjærlighet overfor hverandre.

Nylig delte nemlig den tidligere «Manchester United»-spilleren, David Beckham (42), et bilde på sin Instagram-profil sammen med sin eldste sønn Brooklyn (18).

Det er imidlertid deres slående likhet som er samtaleemnet. Blant annet hos storavisa Daily Mail.

Brooklyn er nemlig en tro kopi av sin berømte pappa og som snytt ut av nesa på han. Det er en kjærlig far som holder godt rundt sønnen på bildet.

42-åringen klarte heller ikke la være å fortelle hvor stolt han var av sønnen.

«Kjekk gutt», skrev han under bildet.

Får kritikk

STILSIKRE: David og sønnen Brooklyn på premieren til «King Arthur: Legend of the Sword» i London. Foto: Splash News / NTB Scanpix
STILSIKRE: David og sønnen Brooklyn på premieren til «King Arthur: Legend of the Sword» i London. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Beckham har nylig fått massiv kritikk etter sin debut som skuespiller. Han spiller nemlig i «King Arthur: Legend of the Sword», men til tross for en ikke altfor stor rolle har ikke tilbakemeldingene bare vært positive.

Det er likevel en tydelig stolt 42-åring som delte en video av flere av skuespillerne på Instagram. I klippet diskuterer Beckham og de andre skuespillerne hvem som er den beste lederen, før det går over i spennende klipp fra den kommende filmen.

Klippe ender med at den tidligere foballspilleren sier: - Jeg kunne ha dratt sverdet ut av steinen hvis jeg hadde hatt lyst.

Ønsker ikke en skuespillerkarriere

Til tross for at anmeldere raser mot Beckhams presentasjoner, holder filmskaperen Guy Ritchie stjernen i forsvar.

Han omtalte nemlig nylig Beckham som en talentfull skuespiller på «Good Morning Britain».

Også en rekke andre skuespillere hadde lovord om skuespillerdebuten. Selv ønsker ikke Beckham en skuespillerkarriere.

- Jeg har ikke tatt noen steg inn mot skuespill. Det er meg som gjør noe jeg liker sammen med en venn. Det er ikke noen ny karriere eller noe jeg vil drive med, sa han.

Rørende hilsen

Tidligere denne måneden fylte stjernen 42 år. Hans kjærlige familie var derfor ikke langt unna med rørende hilsener.

Happy birthday xx love you so much ❤🖤 @davidbeckham

Et innlegg delt av bb (@brooklynbeckham)

Alle hans tre sønner, Brooklyn, Romeo (14) og Cruz (12) la ut hver sin hilsen på Instagram. Også hans lille datter, Harper (5) ønsket faren gratulerer med dagen. Kona Victoria (43) la nemlig ut et sjarmerende bilde av seg selv og datteren etterfulgt av en rørende hilsen.

«Gratulerer med dagen fra dine to favoritt-jenter. Vi elsker deg så så mye. Masse kyss fra mamma og Harper», skrev hun under det søte bildet av seg selv og datteren.

Hun benyttet også anledningen senere på dagen til å vise fansen at de hadde en liten feiring for kjekkasen.

LES OGSÅ: Snakker ut om det omdiskuterte babynavnet

Happy birthday to the best and coolest dad ever I hope you have the best day possible!! Love u lots ❤️

Et innlegg delt av Romeobeckham (@romeobeckham)

Dear Dad Happy birthday.I hope u have an amazing day!! U r the best dad in the 🌍😜

Et innlegg delt av Cruz Beckham (@cruzbeckham)

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer