David Beckham og sønnen klarte ikke å dy seg

Firebarnsfaren og yngstesønnen Cruz (11) måtte glise da den lettkledde cheerleaderen dukket opp.

ET GODT ØYE TIL RØDTOPPEN?: På første rad under Lakers-kampen i L.A. den 3. april, så det ut til at David Beckham gjorde yngstesønnen Cruz oppmerksom på den rødhårete cheerleader-jenta ute på banen. Fotballstjernen Steven Gerrard (ytterst t.v) og storebror Romeo Beckham var også til stede.  Foto: Splash News
ET GODT ØYE TIL RØDTOPPEN?: På første rad under Lakers-kampen i L.A. den 3. april, så det ut til at David Beckham gjorde yngstesønnen Cruz oppmerksom på den rødhårete cheerleader-jenta ute på banen. Fotballstjernen Steven Gerrard (ytterst t.v) og storebror Romeo Beckham var også til stede. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter at David Beckham (40) la opp som fotballspiller i 2013, har firebarnsfaren tilsynelatende fått mer tid sammen med barna sine.

Den britiske kjekkasen, som har sønnene Brooklyn (17), Romeo (13) og Cruz (11) og Harper (4) med kona Victoria Beckham (41), har flere ganger snakket om kjærligheten til familien sin.

40-åringen har tatt en rekke tatoveringer som hedrer medlemmene i den berømte familien, og David går ikke av veien for å forsvare barna sine overfor pressen.

Forrige helg viste Beckham nok en gang at han er en engasjert pappa. Søndag 3. april tok han med Romeo og Cruz på basketballkamp på Staples Center i L.A., der Los Angeles Lakers spilte mot Boston Celtics.

Imidlertid var det ikke bare kampen som vakte begeistring hos familien Beckham. Ifølge The Sun klarte ikke David å dy seg da en lettkledd cheerleader-jente stilte seg foran dem, og han dultet spøkefullt Cruz i siden mens 11-åringen gliste tilbake.

Saken fortsetter under bildet.

GLAD GJENG: David Beckham så ut til å kose seg med litt kvalitetstid med Romeo og Cruz på Lakers-kampen. De to fotballstjernene (ytterst f.v) Steven Gerrard og Robbie Keane var også tilskuere på kampen.  Foto: Splash News
GLAD GJENG: David Beckham så ut til å kose seg med litt kvalitetstid med Romeo og Cruz på Lakers-kampen. De to fotballstjernene (ytterst f.v) Steven Gerrard og Robbie Keane var også tilskuere på kampen. Foto: Splash News Vis mer

Fikk et spesielt stjernemøte

Beckham-guttene satt på første rad sammen med fotballstjernene Steven Gerrard (35) og Robbie Keane (35), mens de fulgte engasjert med på kampen som endte 100-107 til Celtics. 

Flere idrettsstjerner kastet også glans over basketballkampen, noe David Beckham har dokumentert på Instagram-profilen sin. Den pensjonerte bokselegenden Floyd Mayweather (39) stilte opp på bilde med armen rundt Romeo og Cruz.

Saken fortsetter nedenfor.

Boys excited to meet the champ

Et bilde publisert av David Beckham (@davidbeckham)

- Gutta er begeistret over å møte mesteren, skriver pappa Beckham til bildet.

Mayweather regnes som verdens beste bokser, og da han la opp i 2015 var han ubeseiret verdensmester i fem vektklasser. Ifølge Dagbladet vant han samtlige av sine 49 proffkamper.

Saken fortsetter under bildet.

VISTE MUSKLER: Om Cruz Beckham valgte å «flexe» før eller etter stjernemøtet med Floyd Mayweather, vites ikke. Pappa David så uansett ut til å la seg underholde. Foto: Splash News
VISTE MUSKLER: Om Cruz Beckham valgte å «flexe» før eller etter stjernemøtet med Floyd Mayweather, vites ikke. Pappa David så uansett ut til å la seg underholde. Foto: Splash News Vis mer

Sporty familie

Søndagens basketballkamp er ikke første gang David tilbringer tid med sønnene på sportsarrangementer. For et par måneder siden var eldstemann Brooklyn med faren sinSuper Bowl for første gang.

- SUPER BOWL, BABY... Dette er første gang gutten min er med, så du kan se på ansiktet hans at han er opprømt, skrev David Beckham til en «selfie» av ham og Brooklyn den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

Den britiske stjernefamilien tilbringer mye tid i USA, og ifølge The Sun har familien vært på en lang påskeferie på den siden av Atlanterhavet.

Saken fortsetter under bildene.

BERØMT FAMILIE: David Beckham avbildet sammen med kona Victoria (t.v), og datteren Harper og eldstesønnen Brooklyn (ytterst t.h). Foto: NTB Scanpix
BERØMT FAMILIE: David Beckham avbildet sammen med kona Victoria (t.v), og datteren Harper og eldstesønnen Brooklyn (ytterst t.h). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Satt sammen med Ylvis

Også i januar i fjor besøkte David Beckham Staples Center i L.A., den gang for å få med seg en basketballkamp mellom Lakers og Chicago Bulls. Da hadde de norske «Ylvis»-brødrene Bård (34) og Vegard Ylvisåker (36) de gjeve plassene ved siden av Beckham.

I etterkant snakket den populære duoen om stjernemøtet med Beckham i et intervju med Seoghør.no:

- Vi snakket litt med ham. Han er en lun og underfundig type, med litt mørk humor. En varm fyr, sa Vegard Ylvisåker til Seoghør.no i fjor sommer.

Se hele videointervjuet med Ylvis-gutta nedenfor:

LES OGSÅ: Anne Hathaway er blitt mamma