David Beckham kaster klærne igjen

Den pensjonerte fotballstjernen dropper skjorta for å selge sin nyeste parfyme. Se bildene her!

FLOTT MANN: David Beckham spiller nok en gang på sitt barske utseende når han skal promotere den nye parfymen sin, David Beckham Beyond, i en het reklamefilm.  Foto: Splash News
FLOTT MANN: David Beckham spiller nok en gang på sitt barske utseende når han skal promotere den nye parfymen sin, David Beckham Beyond, i en het reklamefilm. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: David Beckham (40) er ikke fremmed for å vise frem sin veltrente kropp og mange tatoveringer i ulike sammenhenger.

Tidligere har han gjort suksess med flere hete undertøysreklamer for blant annet Hennes & Mauritz, og nå bruker han igjen kroppen for å promotere et produkt.

Den pensjonerte fotballstjernen kaster skjorta i en reklamefilm for en ny parfyme med navnet David Beckham Beyond.

Tabloidavisen Daily Mail spår at kjekkasen kommer til å få pulsen til å øke hos mange fans med reklamen, der Beckham altså viser frem sin allerede svært veldokumenterte overkropp.

Ifølge avisen omtaler Beckham den nye parfymen sin som «moderne», og den dufter angivelig liflig av både grapefrukt, sort pepper og lær.

Se flere bilder fra reklamefilminnspillingen nedenfor!

Nervøs for å kaste klærne

Selv om den kjekke firebarnsfaren har kastet klærne en rekke ganger, har «verdens mest sexy mann i 2015» tidligere innrømmet at han faktisk er litt beskjeden.

Da han gjestet «The Tonight Show with Jay Leno» i 2008, avslørte han at han syntes det var vanskelig å debutere som undertøysmodell.

- Jeg var så nervøs da jeg skulle gjøre dette, fordi, åpenbart... Jeg har vært med på fotoopptak før, men jeg har aldri blitt avbildet i undertøy. Jeg visste at kona mi og vennene mine skulle se dem... Og mamma skulle se dem, fortalte Beckham den gang.

Få et gjensyn med en av David Beckhams hete H&M-kampanjer nedenfor:

I tillegg til å stå modell og designe undertøy for H&M har Beckham også gjort lettkledde stunts for kleskjeden. Få et gjensyn med en luftig reklamefilminnspilling fra 2013 nedenfor:

Suksessrik designer

David Beckham er for øvrig ikke alene om å ha skapt seg en ny, suksessrik karriere etter å ha lagt opp. Også kona hans, Victoria Beckham (41), har gjort suksess på et helt annet område etter at hun avsluttet popkarrieren i Spice Girls.

De siste årene har den stilsikre briten tatt moteukenes catwalker med storm som klesdesigner, og Victoria har høstet en rekke priser for designarbeidet sitt

Saken fortsetter under bildet.

MOTEPROFIL: Under Glamour Women of The Year Awards 2015 mottok Victoria Beckham den gjeve prisen «Fashion Force». Den var eldstesønnen Brooklyn (t.v) som overrakte henne prisen.  Foto: Afp
MOTEPROFIL: Under Glamour Women of The Year Awards 2015 mottok Victoria Beckham den gjeve prisen «Fashion Force». Den var eldstesønnen Brooklyn (t.v) som overrakte henne prisen. Foto: Afp Vis mer

En rekke Hollywood-kjendiser har dessuten lagt sin elsk på klærne hennes, som er kjent for å ha et elegant og stilrent snitt.

Se Victoris Beckham stjele glansen fra Olsen-tvillingene på moteprisutdelingen CFDA Fashion Awards 2015 nedenfor:

KJENDISFAVORITT: Blant andre «Brooklyn»-aktuelle Saoirse Ronan, «Homeland»-stjernen Claire Danes og artist Selena Gomez er begeistret for de stilrene kjolene til Victoria Beckham. Foto: NTB Scanpix
KJENDISFAVORITT: Blant andre «Brooklyn»-aktuelle Saoirse Ronan, «Homeland»-stjernen Claire Danes og artist Selena Gomez er begeistret for de stilrene kjolene til Victoria Beckham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg elsket brystene mine

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer