David Beckham er verdens mest sexy mann

- Jeg føler meg aldri som en tiltrekkende, sexy person, røper fotballstjernen etter Peoples kåring.

MEST SEXY: Magasinet People har kåret David Beckham til verdens mest sexy mann i 2015. Her ankommer den kjekke fotballprofilen Pride Of Britain Awards i London i september.  Foto: Splash News
MEST SEXY: Magasinet People har kåret David Beckham til verdens mest sexy mann i 2015. Her ankommer den kjekke fotballprofilen Pride Of Britain Awards i London i september. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det tidligere fotballesset David Beckham (40) er den mest sexy mannen i verden, ifølge det amerikanske magasinet People.

Selv om svært mange har lagt sin elsk på den veltrente, tatoverte firebarnsfaren, er han selv  overrasket over den nye tittelen sin.

- Det er en stor ære. Og jeg er veldig glad for å ta imot, sier David Beckham til People om den gjeve førsteplassen.

Ifølge People er den kjekke briten litt usikker på om han egentlig fortjener utmerkelsen.

- Jeg føler meg aldri som en tiltrekkende, sexy person. Altså, jeg liker å ha på meg fine klær og pene dresser og føle meg og se bra ut, men jeg tenker aldri på meg selv på den måten, utdyper han overfor People.

David Beckham har vært et sexsymbol siden midten av 1990-tallet, og 20 år senere ser han minst like bra ut. I mai rundet han 40 år:

Saken fortsetter under bildet.

FLOTT PAR: David og Victoria Beckham er blitt et av Hollywoods store superpar. På British Fashion Awards før jul i 2014 holdt Victoria kjærlig rundt sin sexy ektemann. Foto: Afp
FLOTT PAR: David og Victoria Beckham er blitt et av Hollywoods store superpar. På British Fashion Awards før jul i 2014 holdt Victoria kjærlig rundt sin sexy ektemann. Foto: Afp Vis mer

Kona hans, Spice Girls-ikon og motedesigner Victoria Beckham (41), var imidlertid helt enig i Peoples avgjørelse da David fortalte henne om tittelen.

- Jeg håper jo at hun føler dette om meg hele tiden uansett! Men hun sa «gratulerer!», legger David Beckham til.

Superstjernen har også gjort suksess som modell for både Armani og H&M - få et tilbakeblikk på en av de lekre kampanjene til verdens mest sexy mann nedenfor:

Nervøs for å kaste klærne

Også tidligere har David Beckham vært beskjeden med hensyn til utseendet sitt. Da han gjestet «The Tonight Show with Jay Leno» i 2008, avslørte kjekkasen at han syntes det var vanskelig å debutere som undertøysmodell.

- Jeg var så nervøs da jeg skulle gjøre dette, fordi, åpenbart... Jeg har vært med på fotoopptak før, men jeg har aldri blitt avbildet i undertøy. Jeg visste at kona mi og vennene mine skulle se dem... Og mamma skulle se dem, fortalte Beckham den gang.

Er du enig i kåringen til People Magazine? Gi din mening nederst i saken!

I tillegg til å se upåklagelig ut i undertøy, er David Beckham kjent som en oppofrende pappa.

Saken fortsetter under bildet.

VELTRENT: David Beckham har i en årrekke kastet klærne med hell for Armani og H&M (bildet). Likevel er superstjernen ydmyd med hensyn til utseendet sitt. 
 Foto: wenn.com
VELTRENT: David Beckham har i en årrekke kastet klærne med hell for Armani og H&M (bildet). Likevel er superstjernen ydmyd med hensyn til utseendet sitt. Foto: wenn.com Vis mer

Da Victoria Beckham nylig vant en pris på Glamour Women Of The Year Awards, roste hun ektemannens evner som far.

- Å drive en forretning, å jobbe med UNAIDS og viktigst av alt, å være mor, hadde ikke vært mulig uten David. Ikke bare er han en utrolig far, men han er støttende og elsker og inspirerer meg hver eneste dag, sa hun om David Beckham i takketalen.

David avbildes dessuten stadig offentlig sammen med datteren Harper (4), og mange synes nok hans «myke» side er temmelig sexy. På sosiale medier legger firebarnsfaren heller ikke skjul på kjærligheten til kona, datteren og sønnene Brooklyn (16), Romeo (13) og Cruz (10).

BERØMT PAPPA: Forrige helg stilte David Beckham på veldedighetskamp for UNICEF på Old Trafford i Manchester. Barna Cruz, Harper og Romeo var selvsagt med.  Foto: Rex Features
BERØMT PAPPA: Forrige helg stilte David Beckham på veldedighetskamp for UNICEF på Old Trafford i Manchester. Barna Cruz, Harper og Romeo var selvsagt med. Foto: Rex Features Vis mer

Er du enig i at David Beckham er verdens mest sexy mann? (Avsluttet)

LES OGSÅ: - Jeg nyter livet som nyslått kongelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer