GODE VENNER: Skuespiller Tom Cruise og filmregissør Guy Ritchie er to av David Beckhams nærmeste venner - og det er mye mulig at den amerikanske skuespilleren har gitt den tidligere fotballspilleren et par innside tips om det å stå foran kamera. Dette bildet er tatt tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Skuespiller Tom Cruise og filmregissør Guy Ritchie er to av David Beckhams nærmeste venner - og det er mye mulig at den amerikanske skuespilleren har gitt den tidligere fotballspilleren et par innside tips om det å stå foran kamera. Dette bildet er tatt tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

David Beckham debuterer på film

- Heldigvis har han ikke opparbeidet seg Hollywood-divanykker.

Publisert

SEOGHØR.NO: At den britiske kjekkasen David Beckham (40) har mange talenter, er noe de fleste har fått med seg. Han er både en dyktig fotballspiller, gjør seg godt som modell og har ikke minst utmerket seg på pappafronten.

Beckham elsker å teste ut nye ting, og har nå fått prøve seg som skuespiller i en spillefilm.

40-åringen har nemlig en liten rolle i filmregissør-kompisen Guy Ritchies (46) siste actionfilm «The Man from U.N.C.L.E», skriver britiske The Sun.

Brukte én dag på opptaket

Ifølge en kilde avisen har snakket med, har Beckham en liten, men avgjørende rolle helt i begynnelsen av filmen:

- Becks setter i gang plottet i filmen, og hans scene er starten på resten av storyen i filmen. Han er veldig takknemlig for å ha fått rollen av Guy, og han syntes det var en fantastisk opplevelse.

Excited to see The Man from U.N.C.L.E! @guyritchie @davidbeckham x vb #MANfromUNCLE

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Skal vi tro kilden, trengte den tidligere proff-fotballspilleren bare én dag på å gjøre filmopptaket.

Beckhams verdensberømte kone Victoria Beckham (41) er naturlig nok stolt av ektemannen, og firebarnsmoren la denne uken ut et bilde av Beckham hvor han poserer foran filmplakatene til «The Man from U.N.C.L.E».

Ingen divanykker å spore

«Dessverre er han ikke en av hovedrolleinnehaverne, og er dermed ikke å se på plakatene. Men godt å vite at han ikke har opparbeidet seg Hollywood-divanykker, og stiller med helt urimelige krav», skriver The Sun.

Dette er riktig nok ikke første gang kjekkasen stiller foran kamera for kompisen Guy Ritchie. Tidligere har Beckham og Ritchie jobbet sammen i reklamevideoer for både Hennes & Mauritz og Haig Whisky.

TRIVES FORAN KAMERA: Dette er riktig nok ikke første gang kjekkasen stiller foran kamera for kompisen Guy Ritchie. Tidligere har Beckham og Ritchie jobbet sammen i reklamevideoer for både Hennes & Mauritz og Haig Whisky. Dette er i forbindelse med sistnevnte reklame.  Foto: NTB Scanpix
TRIVES FORAN KAMERA: Dette er riktig nok ikke første gang kjekkasen stiller foran kamera for kompisen Guy Ritchie. Tidligere har Beckham og Ritchie jobbet sammen i reklamevideoer for både Hennes & Mauritz og Haig Whisky. Dette er i forbindelse med sistnevnte reklame. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I tillegg har Beckham også figurert i dokumentarfilmen «Into The Unknown», hvor han og flere barndomskompiser reiser på motorsykkeltur i Amazonas-jungelen.

LES OGSÅ: - Han er sin far opp av dage

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer