David Beckham avslørte ny tatovering

Den berømte firebarnsfaren kom med helt spesiell kjærlighetserklæring på Instagram.

MØNSTERPAPPA: David Beckham er blitt kjent for både sine mange tatoveringer og sitt kjærlige forhold til de fire barna sine. Nå har han tatt nok en tatovering til ære for en i familien sin. Til høyre er han avbildet med Harper, Romeo (foran) og Cruz på flyplassen i L.A. i april. Foto: Xposure/ Splash News
MØNSTERPAPPA: David Beckham er blitt kjent for både sine mange tatoveringer og sitt kjærlige forhold til de fire barna sine. Nå har han tatt nok en tatovering til ære for en i familien sin. Til høyre er han avbildet med Harper, Romeo (foran) og Cruz på flyplassen i L.A. i april. Foto: Xposure/ Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere fotballstjernen har perfeksjonert kunsten å fremstå barsk og kjærlig på samme tid.

David Beckham (40) er stolt far til datteren Harper (4) og sønnene Brooklyn (16), Romeo (13) og Cruz (10), og den kjekke briten er ikke redd for å vise hva han føler for familien sin.

Mandag delte den engasjerte firebarnsfaren et bildeInstagram, der han avslørte sin nyeste tatovering: Navnet «Buster» i nøkkelskrift fulgt av et hjertesymbol, tatovert på høyre side av halsen.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg har kalt Brooklyn for Buster helt siden dagen han ble født... Elsker deg, Bust, skriver David Beckham forklarende til bildet.

Eldstesønnen til David og Victoria Beckham (41) fylte 16 år i starten av mars, og merkedagen har tilsynelatende gjørt pappa Beckham litt sentimental.

- Noe sier meg at jeg elsker denne ikke så veldig lille fyren veldig høyt... Han vokser raskt opp til en perfekt gentleman og turkamerat... Jeg elsker deg, big boy, skrev stjernen nylig til et søtt Instagram-bilde av far og sønn.

Saken fortsetter nedenfor.

Hyller familien sin

«Buster»-tatoveringen er langt ifra Davids første permanente kjærlighetserklæring til noen i den berømte Beckham-familien.

I sommer viste han frem en ny tatovering av tallet 99 på lillefingeren, fulgt av teksten «'99 var et godt år for meg». 1999 var nemlig det året han og Victoria giftet seg og fikk sønnen Brooklyn sammen.

Kort tid senere delte kjekkasen et Instagram-bilde av nok en tatovering, som ifølge E!Online er til ære for øyenstenen Harper. David fikk tatovert kallenavnet «Pretty Lady» i sirlig nøkkelskrift på venstre side av halsen, like over datterens navn.

Saken fortsetter under bildene.

TØFF OG MYK: Den siste tiden har David Beckham dessuten tatt en «99»-tatovering til ære for kona og en «Pretty Lady»-tatovering til ære for datteren. Til høyre er han avbildet sammen med Victoria, Romeo og Harper i Disneyland den siste helgen i august.  Foto: Xposure/ Splash News
TØFF OG MYK: Den siste tiden har David Beckham dessuten tatt en «99»-tatovering til ære for kona og en «Pretty Lady»-tatovering til ære for datteren. Til høyre er han avbildet sammen med Victoria, Romeo og Harper i Disneyland den siste helgen i august. Foto: Xposure/ Splash News Vis mer

Den veltrente 40-åringen har over 30 tatoveringer på kroppen, og alle de fire barnas navn er representert blant disse. 

- Jeg har 32 tatoveringer, og jeg angrer ikke på en eneste én. Det ligger en mening bak hver og en av dem. Det som er så fint med tatoveringer er at hvis man har en mening med dem, så angrer man ikke på at man tok dem, fortalte David Beckham i 2013.

FØR: Da David Beckham ankom flyplassen i Los Angeles i starten av august, hadde han ennå ikke tatt den nye «Buster»-tatoveringen på høyre side av halsen. Foto: Broadimage
FØR: Da David Beckham ankom flyplassen i Los Angeles i starten av august, hadde han ennå ikke tatt den nye «Buster»-tatoveringen på høyre side av halsen. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg holdt på å jobbe meg i hjel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer