David Beckham avslørte ny tatovering

Den berømte firebarnsfaren kom med helt spesiell kjærlighetserklæring på Instagram.

MØNSTERPAPPA: David Beckham er blitt kjent for både sine mange tatoveringer og sitt kjærlige forhold til de fire barna sine. Nå har han tatt nok en tatovering til ære for en i familien sin. Til høyre er han avbildet med Harper, Romeo (foran) og Cruz på flyplassen i L.A. i april. Foto: Xposure/ Splash News
MØNSTERPAPPA: David Beckham er blitt kjent for både sine mange tatoveringer og sitt kjærlige forhold til de fire barna sine. Nå har han tatt nok en tatovering til ære for en i familien sin. Til høyre er han avbildet med Harper, Romeo (foran) og Cruz på flyplassen i L.A. i april. Foto: Xposure/ Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere fotballstjernen har perfeksjonert kunsten å fremstå barsk og kjærlig på samme tid.

David Beckham (40) er stolt far til datteren Harper (4) og sønnene Brooklyn (16), Romeo (13) og Cruz (10), og den kjekke briten er ikke redd for å vise hva han føler for familien sin.

Mandag delte den engasjerte firebarnsfaren et bilde på Instagram, der han avslørte sin nyeste tatovering: Navnet «Buster» i nøkkelskrift fulgt av et hjertesymbol, tatovert på høyre side av halsen.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg har kalt Brooklyn for Buster helt siden dagen han ble født... Elsker deg, Bust, skriver David Beckham forklarende til bildet.

Eldstesønnen til David og Victoria Beckham (41) fylte 16 år i starten av mars, og merkedagen har tilsynelatende gjørt pappa Beckham litt sentimental.

- Noe sier meg at jeg elsker denne ikke så veldig lille fyren veldig høyt... Han vokser raskt opp til en perfekt gentleman og turkamerat... Jeg elsker deg, big boy, skrev stjernen nylig til et søtt Instagram-bilde av far og sønn.

Saken fortsetter nedenfor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer