David Arquette involvert i bilulykke

- Skulle ønske jeg hadde hatt på setebeltet.

LETTET: Både David Arquette og damen han kolliderte med kom fra ulykken med kun ubetydelige skader.  Foto: All Over Press
LETTET: Både David Arquette og damen han kolliderte med kom fra ulykken med kun ubetydelige skader. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
kjørtSEHER.NO: Skuespiller David Arquette (39) var fredag ettermiddag lokal tid involvert i en frontkollisjon i West Hollywood. Han var på vei til Burbank flyplass da ulykken inntraff, skriver TMZ.  

39-åringen, som nylig avslørte at han smakte øl allerede som fireåring, skulle til Las Vegas for å delta på en celeber fest og en stor butikkåpning. Men han kom seg altså ikke så langt.

- David kjørte bak en annen bil som plutselig stoppet. Han svingte mot venstre for å unngå å treffe bilen og kom inn i motgående kjørefelt. David kræsjet inn i en bil som kom fra motsatt retning, forteller et øyevitne til TMZ.

Skuespilleren kjørte en sølvfarget Cadillac som fikk fronten totalsmadret i ulykken. Arquette ble kjørt til sykehus så fort redningsmannskaper ankom ulykkesstedet, men han skal bare ha pådratt seg små skader.
 
- Jeg var nettopp involvert i en bilulykke, men det går bra med meg, skrev han på Twitter ifølge People.

Frontkollisjonen har tydeligvis lært ham en lekse, en erfaring han ikke var sen om å dele med andre Twitter-brukere.

- Husk å bruke setebelte, skulle ønske jeg hadde gjort det, twitret han etter ulykken.

Arquette har tidligere vært innlagt for rusproblemer og han skal ha nektet å ta smertestillende etter ulykken. Han er naturlig nok mest opptatt av at det gikk såpass bra, både med ham selv og bilen han kolliderte med.

- Det er et mirakel at damen jeg traff er uskadd, takk og lov! skriver han på Twitter-profilen sin.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg kunne vært grønnsak  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer