BLLIR FORELDRE IGJEN: David Arquette og Christina McLarty venter sønn nummer to. Foto: wenn.com
BLLIR FORELDRE IGJEN: David Arquette og Christina McLarty venter sønn nummer to. Foto: wenn.comVis mer

David Arquette blir pappa igjen

Avslørte graviditet i søt Instagram-video.

SEOGHØR.NO: I fjor vår giftet skuespiller David Arquette (45) seg med kjæresten Christina McLarty (34) i en hemmelig vielse i Los Angeles.

Onsdag avslørte paret at de venter sitt andre barn sammen, og at deres felles sønn Charlie (2) skal bli storebror.

Arquette har også datteren Coco (12) fra sitt 11 år lange forhold med «Friends»-stjernen Courteney Cox (52). Hun er også overlykkelig over å få flere småsøsken.

- Jeg føler meg så utrolig velsignet og beæret over at min kone er gravid med en liten gutt. Tusen takk, Christina, for denne enorme gaven! Charlie og Coco er så spente og jeg helt i skyene!!!

I filmsnuttet kysser lille Charlie et sonogram og prøver å snakke til sin ufødte lillebror via bildet mens han sier «Baby».

Se den søte videoen her:

 

Den gledelige nyheten om familieforøkelsen kommer en måned etter at Davids søster Alexis Arquette døde sist måned 47 år gammel.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KONA: På 1990-tallet spilte David Arquette og Courteney Cox sammen i de populære «Skrik»-filmene. De var også gift i 11 år og har datteren Coco sammen. Foto: wenn.com
EKS-KONA: På 1990-tallet spilte David Arquette og Courteney Cox sammen i de populære «Skrik»-filmene. De var også gift i 11 år og har datteren Coco sammen. Foto: wenn.com Vis mer

«Skrik»-skuespiller David giftet seg med «Cougar Town»-stjernen Courteney i juni 1999, før paret gikk hvert til sitt høsten 2010. Skilsmissen deres gikk igjennom våren 2013, nesten ett år etter at han søkte om skilsmisse.

Eksene har klart å beholde et nært vennskap etter bruddet.

Family First!

A photo posted by David Arquette (@davidarquette) on

- Hun er en fantastisk mor og en kjær venn. Vi samarbeider utrolig bra som foreldre til Coco, fortalte Arquette om Cox for to år siden, ifølge UsWeekly.com.

LES OGSÅ: - Courteney Cox vil gifte seg med eksen