Cameron Diaz:

Datterens spesielle navn avslørt

Den nye stjernebabyens to mellomnavn vekker oppsikt.

AVSLØRING: Fødselsattesten til datteren til stjerneparet Cameron Diaz og Benji Madden har dukket opp. Den avslører at paret har gitt henne hele to mellomnavn. Ett av dem sørger for spekulasjoner. Foto: NTB scanpix
AVSLØRING: Fødselsattesten til datteren til stjerneparet Cameron Diaz og Benji Madden har dukket opp. Den avslører at paret har gitt henne hele to mellomnavn. Ett av dem sørger for spekulasjoner. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det nye året startet bra i Hollywood for det berømte paret Cameron Diaz (47) og Benji Madden (40). De to ble nemlig foreldre i all hemmelighet, noe de valgte å kunngjøre den 3. januar. På Instagram skrev skuespilleren at de hadde blitt velsignet med en liten jente, som de hadde valgt å kalle Raddix.

Siden den gang har det hersket full forvirring knyttet til hvordan paret har skaffet barnet - og mange har lurt på hvorvidt skuespilleren har gått gravid eller ei, eller om de har benyttet en surrogatmor. Barnet kan også være adoptert, hevdes det.

Nå har det i hvert fall dukket opp litt mer informasjon om parets første avkom. The Blast har nemlig fått tak i barnets fødselsattest, som viser mer enn det paret valgte å gå ut med selv.

Hyllest?

Det viser seg blant annet at skuespilleren og musikerens barn har to helt spesielle mellomnavn, og at et av disse kan være en hyllest til en av Diaz' beste venner. Mer om det senere.

Fødselsattesten viser at den lille jenta ble født den 30. desember i fjor, og at hun dermed kom til verden på tampen av det forrige tiåret. Hun ble født på Cedar's Sinai Medical Center i Los Angeles.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer