Cameron Diaz:

Datterens spesielle navn avslørt

Den nye stjernebabyens to mellomnavn vekker oppsikt.

AVSLØRING: Fødselsattesten til datteren til stjerneparet Cameron Diaz og Benji Madden har dukket opp. Den avslører at paret har gitt henne hele to mellomnavn. Ett av dem sørger for spekulasjoner. Foto: NTB scanpix
AVSLØRING: Fødselsattesten til datteren til stjerneparet Cameron Diaz og Benji Madden har dukket opp. Den avslører at paret har gitt henne hele to mellomnavn. Ett av dem sørger for spekulasjoner. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det nye året startet bra i Hollywood for det berømte paret Cameron Diaz (47) og Benji Madden (40). De to ble nemlig foreldre i all hemmelighet, noe de valgte å kunngjøre den 3. januar. På Instagram skrev skuespilleren at de hadde blitt velsignet med en liten jente, som de hadde valgt å kalle Raddix.

Siden den gang har det hersket full forvirring knyttet til hvordan paret har skaffet barnet - og mange har lurt på hvorvidt skuespilleren har gått gravid eller ei, eller om de har benyttet en surrogatmor. Barnet kan også være adoptert, hevdes det.

Nå har det i hvert fall dukket opp litt mer informasjon om parets første avkom. The Blast har nemlig fått tak i barnets fødselsattest, som viser mer enn det paret valgte å gå ut med selv.

Hyllest?

Det viser seg blant annet at skuespilleren og musikerens barn har to helt spesielle mellomnavn, og at et av disse kan være en hyllest til en av Diaz' beste venner. Mer om det senere.

Fødselsattesten viser at den lille jenta ble født den 30. desember i fjor, og at hun dermed kom til verden på tampen av det forrige tiåret. Hun ble født på Cedar's Sinai Medical Center i Los Angeles.

At paret valgte å kalle barnet sitt Raddix skapte overskrifter da familieforøkelsen ble kunngjort, men mellonavnene, de tar kaka.

Barnets fulle navn er nemlig Raddix Chloe Wildflower Madden. Det lange navnet føyer seg i rekken av Hollywood-stjerners barn med utradisjonelle navn, som har vært en trend de siste tiårene.

VELKJENT TRIO: Lucy Liu, Drew Barrymore og Cameron Diaz spilte i de velkjente «Charlie's Angels»-filmene. Nå mistenkes det at stjernen har oppkalt datteren sin etter en av medenglenes bok. Foto: NTB scanpix
VELKJENT TRIO: Lucy Liu, Drew Barrymore og Cameron Diaz spilte i de velkjente «Charlie's Angels»-filmene. Nå mistenkes det at stjernen har oppkalt datteren sin etter en av medenglenes bok. Foto: NTB scanpix Vis mer

Us Magazine skriver at Wildflower-navnet vekker mest oppmerksomhet. Det spekuleres nemlig på om det er en hyllest til Drew Barrymore (44), som Diaz spilte mot i «Charlie's Angels»-trilogien. Barrymore har nemlig gitt ut en selvbiografi med navnet «Wildflower», så det er ikke umulig at hennes gode venn og kollega har hentet inspirasjon herfra.

Røpet fødsel på Instagram

Det er derimot umulig å vite noe før paret eventuelt snakker om det selv. Det eneste de har sagt om familieforøkelsen, kom på Instagram den 3. januar, da de fortalte om barnet for første gang.

Se dette innlegget på Instagram

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

Et innlegg delt av Cameron Diaz (@camerondiaz)

«Vi er glade, velsignede og takknemlige for å begynne det nye tiåret med å kunngjøre at vi har fått en datter. Hun har fanget hjertene våre og utfylt vår familie. Selv om vi med glede deler nyheten, føler vi også et stort behov for å beskytte vår lilles privatliv. Derfor deler vi ingen bilder eller detaljer, annet enn at vi kan si at hun er veldig søt», skrev de i en uttalelse.

Surrogati-rykter

Diaz er sammen med den syv år yngre «Good Charlotte»-gitaristen Benji Madden (40), som hun i 2015 overrasket mange med å gifte seg med. Den gang hadde de bare vært et par i drøye åtte måneder. Foreldre ble de derimot først nå.

Som nevnt, har det vært voldsomt spekulert på hvordan barnet har kommet til verden. Noe som har satt fart på spekulasjonene, er bilder av stjernen fra slutten av november - hvor man ikke kan skimte noen gravidmage - til tross for at hun på det tidspunktet skulle vært rundt syv-åtte måneder på vei - om hun bar frem barnet selv.

Nylig fortalte en kilde tett på paret til Us Magazine at paret angivelig skal ha benyttet seg av surrogati.

- De har vært gjennom så mye for å komme til dette punktet. Cameron føler at dette barnet virkelig er et mirakel, sa kilden til magasinet.

LAV PROFIL: Diaz og ektemannen holder en lav profil, og det finnes få bilder av ekteparet sammen. Her er de sammen i Los Angeles i 2016. Foto: NTB Scanpix
LAV PROFIL: Diaz og ektemannen holder en lav profil, og det finnes få bilder av ekteparet sammen. Her er de sammen i Los Angeles i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge kilden skal Diaz og Madden angivelig i flere år ha forsøkt å få barn, før de altså ble foreldre for første gang til datteren Raddix.

En annen kilde US Magazine har snakket med, sa at paret er i ekstase over å ha blitt foreldre for første gang.

- De kan ikke tro at det lille mirakelet deres endelig er her. De har brukt de siste fem årene på å håpe på dette, og det har overgått alle deres forventninger, sa kilden.

LES OGSÅ: Gjør endring: - Han vil ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer