Priyanka Chopra og Nick Jonas:

Datterens navn avslørt

Helt til nå har stjerneparet holdt tett om navnet til datteren.

FORELDRE: I januar ble Priyanka Chopra og Nick Jonas foreldre for første gang. Foto: Arthur Mola / INVISION / TT
FORELDRE: I januar ble Priyanka Chopra og Nick Jonas foreldre for første gang. Foto: Arthur Mola / INVISION / TT Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år, nærmere bestemt i januar, kunne artist Nick Jonas (29) og kona Priyanka Chopra (39) røpe den gledelige nyheten om at de hadde blitt foreldre for første gang via surrogat. De fikk en liten jente.

«Vi er kjempeglade for å kunne fortelle at vi har fått barn via surrogat. Vi spør respektfullt om privatliv gjennom denne spesielle tiden, mens vi fokuserer på familien», skrev Chopra på Instagram.

Ekteparet gikk imidlertid aldri ut med babynavnet, men nå avslører de omsider hva datteren skal hete.

FEIL: Andy Cohen var på besøk i «The Tonight Show With Jimmy Fallon» og der fortalte han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

Røper babynavnet

Det er nå blitt kjent at stjerneparets datter har fått navnet Malti Marie Chopra Jonas, ifølge hennes fødselsattest, innhentet av kjendisnettstedet TMZ.

I dokumentet står det også at datteren ble født like etter klokken 20 den 15 januar i San Diego, California.

Duoen har foreløpig ikke avslørt begrunnelsen bak navnet hennes. Men ifølge flere nettsider med oversikt over babynavn, betyr det en liten duftende blomst eller måneskinn. Navnet brukes ofte innenfor hindi-språket og indiske kulturer.

AVSLØRER: Justin Theroux er en amerikansk skuespiller og var tidligere gift med Jennifer Aniston. Nå avslører onkelen at «alle» har uttalt navnet hans feil. Video: Se og Hør Vis mer

Giftet seg

I desember 2018 ble det kjent at Jonas og Chopra hadde giftet seg. Nyheten kom bare fire måneder etter parets forlovelse, som kom brått på mange, siden duoen bare datet tre måneder tidligere.

Det har tidligere blitt avslørt overfor Vogue at Jonas fridde allerede ved første møte, som tilfeldigvis fant sted på en Oscar-fest i 2017, åtte måneder før det ble kjent at de to datet.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Iført en fløyelsdress sto Jonas i baren da han fikk øye på Chopra i en sort, fotsid kjole.

- Jeg satte ned drinken min, og satte meg ned på kne foran en hel haug med mennesker og sa «Du er ekte. Hvor har du vært hele livet mitt?», veldig høyt, fortalte Jonas den gang.

LES OGSÅ: Derfor vil hun ikke avsløre babyens nye navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer