Solveig Kloppen:

- Datteren vår ønsket seg at «Sinnasnekkeren» skulle komme

Solveig Kloppen avslører at ikke alt ser like fint ut hjemme hos henne som det gjør på tv-skjermen.

INVITERER HJEM: Solveig Kloppen inviterer gjester hjem til seg på TV. Hun kan avsløre at det ikke ser like fint ut overalt hjemme hos henne, som man får se på skjermen. Agnete Brun/ TV 2
INVITERER HJEM: Solveig Kloppen inviterer gjester hjem til seg på TV. Hun kan avsløre at det ikke ser like fint ut overalt hjemme hos henne, som man får se på skjermen. Agnete Brun/ TV 2 Vis mer

(Se og Hør): Torsdag ble det kjent at programmet «En kveld hos Kloppen», som tar plass hjemme hos programleder Solveig Kloppen (46), er nominert til «Gullruten».

Under lanseringen til prisutdelingen, la ikke Solveig skjul på at hun er stolt over å være nominert, og kunne også avsløre at de allerede er i gang med å planlegge fjerde sesong.

Utad later mye til at den energiske programlederen har alt på stell i hjemmet, hvor hun uke etter uke inviterer norske kjendiser hjem til seg selv.

Overfor Se og Hør innrømmer derimot 46-åringen at alt langt ifra er på stell hjemme, og spør opp til flere ganger: «Mener du det?»
Solveig forteller nemlig at hun i likhet med mange andre, bare dytter rotet videre til andre deler av huset.

- Det er det langt ifra. Vi bruker ikke hele huset i programmet, sier hun lattermildt og fortsetter:

- Vi rydder som alle andre og bare dytter det bort, så i kroker du ikke ser, der er det rot. Og huset vårt er så rotete og sjuskete at Klara, datteren vår på åtte, ønsket seg til jul at «Sinnasnekkeren» skulle komme og ordne opp.

Programleder Solveig Kloppen har tatt kjøretimer uten at ektemannen Kjartan har fått vite om det. I «Rett fra hjertet» på TV 2 skal hun avsløre for ham hvordan det har gått. Vis mer

Kastet ut familien

Tidligere har Solveig avslørt at det spesielle TV-konseptet har ført til at ektemannen Kjartan Brügger Bjanesøy og barna Albert og Klara må flytte ut under innspillingen. På spørsmål om hva familien synes om at programmet spilles inn i deres hjem, innrømmet Solveig at ikke alle var like fornøyde.

- For å være helt ærlig så synes de det er sånn passe. De må flytte ut i perioder hvor opptakene pågår, siden det er for mye å rigge opp og ned mellom opptakene. Så vi leier en leilighet i nærheten. Det må kunne beskrives som et i-lands problem. Vi har ingen grunn til å klage, sa Kloppen.

Lettrørt

I sitt eget hjem har hun vært vertinne for flere av landets største kjendiser, som åpenhjertig forteller om både viktige, tøffe og merkverdige hendelser i livet.

Dersom Solveig selv hadde vært gjest i programmet, vet hun derimot ikke hva hun ville ha pratet om, men forteller at hun ikke er redd for å åpne seg.

- Jeg er ikke redd for å snakke om ting, men det hadde kommet an på hva det var ønsket at jeg skulle snakke om. Så det kunne vært både små og store ting, men jeg vet ikke konkret hva, sier hun og legger til at hun er svært lettrørt.

Cecilie Steinmann Neess er gjest på TV2-programmet "En kveld hos Kloppen" og snakker ut om at hun aldri har hatt kjæreste. Vis mer

Brast i tårer

At Solveig er lettrørt, ser man i de ulike episodene, når gjestene åpner seg for henne.

Da den folkekjære skuespilleren og komikeren John Brungot (41) gjestet «En kveld hos Kloppen» tidligere denne måneden, snakket han om sønnen, Bo August, sin kreftsykdom. I 2013 ble han nemlig rammet av leukemi, bare to og et halvt år gammel.

Den ellers så sprudlende skuespilleren sleit med å holde tilbake tårene da han fortalte Solveig om en helg i 2013, hvor den lille familien så seg nødt til å kontakte lege.

Bo var blitt alvorlig syk, men etter å ha tatt flere blodprøver på sykehuset, skulle det nesten virke som om den lille gutten kviknet til. John og kona Marte Hovig pustet lettet ut, men det skulle raskt vise seg å være langt mer alvorlig enn først antatt.

Det tok ikke lang tid før også Solveig Kloppens tårer rant.

LES OGSÅ: - Det er rart å høre at noen kunne spre et slikt rykte