FÅR ARVE: Heath Ledgers ekssamboer Michelle Williams og datteren Matilda Rose er ikke tilgodesett i testamentet han etterlot seg. Foto: All Over Press
FÅR ARVE: Heath Ledgers ekssamboer Michelle Williams og datteren Matilda Rose er ikke tilgodesett i testamentet han etterlot seg. Foto: All Over PressVis mer

Datteren var ikke med i testamentet

Før Heath Ledger døde, hadde han testamentet klart.

SEHER.NO: Før sin Oscar-nominerte rolle i "Brokeback Mountain" skrev nå avdøde Heath Ledger (28) et testamente hvor han overlot alt han eide til sine foreldre og sin søster. Det skulle vise seg at det ikke var blitt oppdatert etter at han innledet et forhold til sin medspiller i filmen, Michelle Williams eller etter at de fikk datteren Matilda Rose i 2005.

Da dette ble kjent i helgen, var Heaths australske familie raskt ute med å melde at både ekssamboeren og datteren selvfølgelig skal få sin del av pengene.

MILLIONER: Her er en kjendisdatter som blir rik!

- Matilda har førsteprioritet og Michelle er en del av familen vår. De skal bli tatt vare på. Det er slik Heath ville det, sier Heaths far Kim Ledger i en pressemelding.

Heath Ledger døde av det som trolig var en overdose av reseptbelagte medisiner i januar i år. Det viste seg at den oscarnominerte skuespilleren led av depresjoner og søvnproblemer. Og allerede så tidlig som i 2003 satte han opp et testamente hjemme i Australia. På den tiden hadde han formue i USA på i overkant av bare 750.000 kroner.

LES OGSÅ: Bildet Heath aldri fikk se