PAPPAPERMISJON: Kristian Ødegård gikk nylig ut i pappapermisjon til sin snart ett år gamle datter Mille. Da måtte TV-serien ferdigstilles tidligere enn først antatt. Foto: Thomas Horni / Seher.no
PAPPAPERMISJON: Kristian Ødegård gikk nylig ut i pappapermisjon til sin snart ett år gamle datter Mille. Da måtte TV-serien ferdigstilles tidligere enn først antatt. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer

Datteren sørget for «Nissene»-endringer

- Jeg tenkte: «Hun kan sikkert bare ligge i en vogn eller noe sånt».

Publisert
SEHER.NO: 1. desember er Espen Eckbo (38) og Kristian Ødegård (37) tilbake på TV-skjermen med etterlengtede «Nissene over skog og hei», en etterfølger til «Nissene på låven», som kom i 2001.

For første gang har duoen fått ferdigstilt en serie til sendestart. Det er det Ødegårds vesle datter som har sørget for. Ødegård gikk nemlig ut i pappapermisjon 1. november.

- For kanskje åtte måneder siden tenkte jeg at «Det går sikkert bra å jobbe. Hun kan sikkert bare ligge i en vogn eller noe sånt». Men det går jo ikke bra, i hvert fall ikke i denne typen jobb, sier han til VG.

I årets runde av TVNorge-serien blir det et gjensyn av gamle karakterer, samtidig som det kommer inn en del nye. Utvelgelsen skal ikke ha vært vanskelig.

- Vi bestemte oss kjapt for at vi trengte både nye og gamle ansikter, og da måtte det nesten bli en 50/50-fordeling. Karakterene som ble med videre er de vi hadde mest tro på at vi kunne finne nye ideer til, sier Eckbo til avisen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Dette husker hun ingenting av

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer