Lily-Rose Depp:

Datteren snakker ut: - Veldig berettiget

Nå forklarer hun hvorfor hun ikke uttalte seg om Johnny Depp og Amber Heards rettssak.

KJENDISDATTER: Johnny Depps datter ville ikke si noe om farens rettssak. Foto: Joel Ryan/AP Photo, File/NTB
KJENDISDATTER: Johnny Depps datter ville ikke si noe om farens rettssak. Foto: Joel Ryan/AP Photo, File/NTB Vis mer
Publisert

I vår stormet det rundt Johnny Depp (59) og Amber Heard (36) da førstnevnte saksøkte sistnevnte for ærekrenkelse. Rettssaken ble sendt på tv og de fleste medier omtalte saken i en eller annen form.

Det virket som om verden delte seg inn i to lag, noen støttet Johnny og andre støttet Amber. De aller fleste hadde en mening om det som kom fram i retten, men en av de som valgte å forholde seg taus var Johnnys datter.

Lily-Rose Depp (23) sa ikke et ord mens det stormet som verst rundt faren sin. Nå røper hun hvorfor hun valgte å bevare stillheten i et nytt intervju med magasinet Elle.

«THE IDOL»: Lily-Rose Depp spiller hovedrollen i ny storsatsning. Video: HBO Vis mer

- Så privat

Lily Rose, som er datter av Johnny Depp og ekskona Vanessa Paradis (49), har de siste årene bemerket seg som både skuespiller og modell. I et stort portrettintervju med Elle snakker hun ut om både karrieren og livet som kjendisdatter.

- Jeg vet at barndommen min ikke ser ut som alle andres barndom, og det er en veldig spesiell ting å håndtere - men det er også det eneste jeg kjenner til, sier Lily-Rose Depp.

Forklaringen på hvorfor hun ikke sa noe offentlig under farens rettssak handler om å verne om det som er privat.

SNAKKER: Etter å ha tapt ærekrenkelsessaken mot eksmannen Johnny Depp i retten, stilte Amber Heard til et lengre intervju med NBC. Spesielt én ting fikk flere til å reagere. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

- Når noe er så privat og så personlig, som plutselig ikke er så personlig lenger... Jeg føler meg veldig berettiget til min hemmelige hage av tanker, sier hun og fortsetter:

- Jeg mener heller ikke at jeg er her for å svare for noe til noen som helst, og jeg føler at i store deler av min karriere har folk villet definere meg ut fra mennene i mitt liv. Enten det er familiemedlemmer eller kjærester, hvem som helst. Jeg er skikkelig klar for å bli definert for de tingene jeg selv gjør.

Fikk støtte

Johnny sto imidlertid ikke alene under rettssaken mot Amber og hadde flere støttespillere som talte hans sak. Blant annet møtte hans ekskjæreste Kate Moss (48) i retten for å avkrefte rykter om vold.

- Han har aldri dyttet meg, sparket meg, kastet meg ned noen som helst trapp, fortalte hun.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Vitnemålet kom etter Amber hevdet at Johnny hadde kastet Kate ned en trapp da de var i et forhold.

Skuespiller Winona Ryder (51) har også vært i et forhold med Johnny. Hun fortalte at deres forhold var helt fritt for vold.

- Jeg forstår at det er viktig at jeg snakker fra min egen opplevelse, jeg var åpenbart ikke til stede under ekteskapet mellom han og Amber, men fra min erfaring, som var helt annerledes - jeg ble sjokkert, forvirret og lei meg når jeg hørte anklagene mot ham, har hun uttalt ifølge Insider.

LES OGSÅ: Stjal showet med puppeglipp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer