Lily-Rose Depp:

Datteren snakker ut: - Veldig berettiget

Nå forklarer hun hvorfor hun ikke uttalte seg om Johnny Depp og Amber Heards rettssak.

KJENDISDATTER: Johnny Depps datter ville ikke si noe om farens rettssak. Foto: Joel Ryan/AP Photo, File/NTB
KJENDISDATTER: Johnny Depps datter ville ikke si noe om farens rettssak. Foto: Joel Ryan/AP Photo, File/NTB Vis mer
Publisert

I vår stormet det rundt Johnny Depp (59) og Amber Heard (36) da førstnevnte saksøkte sistnevnte for ærekrenkelse. Rettssaken ble sendt på tv og de fleste medier omtalte saken i en eller annen form.

Det virket som om verden delte seg inn i to lag, noen støttet Johnny og andre støttet Amber. De aller fleste hadde en mening om det som kom fram i retten, men en av de som valgte å forholde seg taus var Johnnys datter.

Lily-Rose Depp (23) sa ikke et ord mens det stormet som verst rundt faren sin. Nå røper hun hvorfor hun valgte å bevare stillheten i et nytt intervju med magasinet Elle.

- Så privat

Lily Rose, som er datter av Johnny Depp og ekskona Vanessa Paradis (49), har de siste årene bemerket seg som både skuespiller og modell. I et stort portrettintervju med Elle snakker hun ut om både karrieren og livet som kjendisdatter.

- Jeg vet at barndommen min ikke ser ut som alle andres barndom, og det er en veldig spesiell ting å håndtere - men det er også det eneste jeg kjenner til, sier Lily-Rose Depp.

Forklaringen på hvorfor hun ikke sa noe offentlig under farens rettssak handler om å verne om det som er privat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer