EN HEST: Reese`lille datter Ava (9) ønsker seg en hest til jul, men det vil nok ikke mamma gi henne. Foto: All Over Press
EN HEST: Reese`lille datter Ava (9) ønsker seg en hest til jul, men det vil nok ikke mamma gi henne. Foto: All Over PressVis mer

Datteren ønsker seg en hest til jul

Men Reese Witherspoon er streng når det gjelder barnas julegaver.

SEHER.NO: "Four Christmases"-stjerne Reese Witherspoon (32) innrømmer at hun elsker jul og alt det ferien bringer med seg.

Men når det gjelder gaver, da sliter filmstjernen litt.

Ifølge Reese er det nemlig ikke alltid like lett å finne gaver når man er travelt opptatt med filmpromotering, slik hun er i disse dager, skriver Us Magazine.  

Og selv om barna kanskje er de enkleste å kjøpe til, innrømmer filmskjønnheten at det ikke er så lett å være streng, selv om hun prøver.

Blant annet forteller Reese at datteren Ava (9) ønsker seg en hest til jul. Noe hun mest sannsynlig ikke får.

- Jeg er litt streng når det gjelder det der. Jeg synes det beste er om de får et par ting de virkelig liker. Jeg prøver å holde meg unna all grådigheten, da setter de ikke så mye pris på det. Når de bare får et par ting de liker, blir de veldig glad, sier hun.
Og skuespillereinnen innrømmer at hun gleder seg til å feire med familien og kjæresten Jake Gyllenhaal.

- Etter at jeg er ferdig med denne promoturneen, så skal jeg definitivt begynne julehandelen, hele greia. Med barna handler det jo mye om å åpne gaver, men etterpå lager jeg mat og jeg virkelig nyter den perioden. Barna leker med lekene og jeg koser meg mens jeg lager mat. Det er deilig, forteller hun.

Familien har de siste årene også lagt til seg en litt spesiell juletradisjon.

- Ja, til jul pleier vi alltid å kle opp Oscar-statuetten min. Barna tar på han en liten hatt og et lite skjerf, så han ikke fryser, humrer hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - De kuleste kjendisbarna!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.